Σχολές Αστυνομίας

Προετοιμασία για αθλήματα για Σχολές Αστυνομίας -
προετοιμασία στα ψυχομετρικά τεστ
σε Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Αμπελόκηπους, Θέρμη, Νεάπολη

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
 

ελασ

 

Από το 2009 που ξεκίνησε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στην πορεία γιγαντώθηκε, οι Στρατιωτικές Σχολές και τα Σώματα Ασφαλείας εδραιώθηκαν ως οι δημοφιλέστερες επιλογές επαγγελματικής αποκατάστασης. Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων αλλά και πολλοί πτυχιούχοι μέσω προκηρύξεων, στρέφονται έτσι στις μοναδικές σχολές που παρέχουν άμεση και βέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση.
Όταν βέβαια οι σχολές γίνονται δημοφιλείς αυτόματα γίνονται και υψηλόβαθμες.
Ο ανταγωνισμός για ένα καλύτερο μέλλον ωθεί τις βάσεις προς τα επάνω.
Έτσι οι βάσεις διαβαθμίζονται από 14.000 έως 19.100 μόρια. 

Πως εξελίχθηκαν οι εξετάσεις και οι βάσεις για τις Σχολές αυτές

Μέχρι και το 2001 ίσχυε ποσόστωση με βάση το φύλο. Εισάγονταν 85% αγόρια και 15% κορίτσια. Φυσικά οι βάσεις αγοριών - κοριτσιών ήταν εντελώς διαφορετικές. Παράδειγμα: η Σχολή Αστυφυλάκων είχε βάση 13,5 στα αγόρια και 17,5 στα κορίτσια. Ο πατέρας μιάς υποψήφιας έκανε τότε προσφυγή στο Συμβούλιο Επικτρατείας και στηριγμένος στο νόμο της ισότητας κέρδισε το δικαστήριο. Η κατάργηση της ποσόστωσης ήταν ένα σόκ για το Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδας. Ο κίνδυνος να στελεχωθούν από σαφώς μεγαλύτερο αριθμό γυναικών ήταν ορατός, δεδομένου ότι τα κορίτσια γράφουν στατιστικά καλύτερα από τα αγόρια.
Για να μη συμβεί αυτό στήσαν την παγίδα μέσω της ίδιας της ισότητας που απλά την γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον των κοριτσιών. Ανέβασαν το όριο του ύψους από 1,55 στο 1,60 για τις Στρατιωτικές Σχολές και στο 1,70 για τις Σχολές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και του Λιμενικού Σώματος.

Παράλληλα κατήργησαν τα γυναικεία αγωνιστικά όρια τα οποία αντικαταστάθηκαν από τα ανδρικά.

Για να γίνει κατανοητό: μέχρι και το 2001 η σφαίρα που ρίχναν τα κορίτσια (ρίψη δεξί - αριστερό χέρι) ήταν 4 κιλά, ενώ από το 2002 και έπειτα η σφαίρα είναι η ανδρική (η σφαίρα δηλαδή που ρίχνουν οι άνδρες σφαιροβόλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες) και το βάρος της είναι 7,275 κιλά. Να σημειώσουμε εδώ οτι οι γυναίκες σφαιροβόλοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες αγωνίζονται με τετράκιλη σφαίρα. Οι δε ρίπτριες της ηλικίας μιας κοπέλας υποψήφιας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις αγωνίζονται με τρίκιλη σφαίρα ως νεάνιδες. Πουθενά παγκοσμίως γυναίκα ρίπτρια, δεν αγωνίζεται με σφαίρα πάνω από 4 κιλά. Πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι 17 ετών. Έτσι το όριο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας έως και το 2001 για τα κορίτσια ήταν 4.50 μέτρα μέσος όρος ρίψης με δεξί και αριστερό χέρι με σφαίρα βάρους 4 κιλών, παρέμεινε όμως το ίδιο με σφαίρα βάρους 7,275 κιλών από το 2002 και έπειτα. Αντίστοιχες ήταν οι αλλαγές και στα άλλα αγωνιστικά όρια.

Φαντάζεσαι να γράψεις 19.500 μόρια και να κοπείς στη σφαίρα; Αδιανόητο!


ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ. Το κάνουμε με απόλυτη επιτυχία εδώ και τριάντα εννιά χρόνια και το εγγυόμαστε με συμβόλαιο επιστροφής των διδάκτρων στο τριπλάσιο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Γιατί είμαστε σίγουροι:

Είμαστε οι πρώτοι Πανελλαδικά σε εμπειρία. Ο κ.Διαμαντής δημιούργησε το επάγγελμα το 1983. Έκτοτε το Diamantis Sports School προετοιμάζει αποκλειστικά υποψηφίους για αυτές τις σχολές. 6.100 τα παιδιά που προετοιμάσαμε! 
Κατέχουμε το ΑΠΟΛΥΤΟ 100% επιτυχίας. Το εγγυόμαστε άλλωστε με συμβόλαιο εγγύησης. 
Η αδιαφισβήτητη υπεροχή μας αποδεικνύεται από τα 13 Πανελλήνια ρεκόρ (δηλαδή όλα όσα έχουν σημειωθεί) στην πολύ αυστηρή βαθμολογία Τ.Ε.Φ.Α.Α.
 

Δεν κάνουμε απλά μιά εγγυημένη αθλητική προετοιμασία. Καλύπτουμε τα πάντα εκτός... δυστυχώς από το διάβασμα.

Σε καθοδηγούμε βήμα-βήμα στην όλη διαδικασία
​​

H EΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΣ
Πάνω από 5.950 υποψήφιοι που προετοιμάστηκαν κοντά μας, απέκτησαν ψυχολογία νικητή και συνεχίζουν έτσι τις ζωές τους.

ΕΔΩ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΨΥΧΗ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!

Όμοιες με τις Σχολές του Στρατού είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την εισαγωγή στις Σχολές της Αστυνομίας. Το επιλογικό σύστημα που περιλαμβάνει τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες, τις Υγειονομικές Εξετάσεις και τις Αθλητικές Δοκιμασίες ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Και στις Σχολές της Αστυνομίας δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των ορίων επίδοσης μεταξύ αγοριών και κοριτσιών.

Με τα κοινά κατώτατα όρια των επιδόσεων, οι απαιτήσεις από τα κορίτσια είναι σαφώς μεγαλύτερες!
Από τα ετήσια αποτελέσματα προκύπτει εύκολα το συμπέρασμα ότι οι περισσότερες υποψήφιες δεν προετοιμάζονται σωστά παρά την προσπάθειά τους και τις δαπάνες των γονιών τους. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο του 2005, από τις 424 υποψήφιες που εξετάστηκαν, πέρασαν μόνο οι 43 ενώ το 2010 που ήταν μια σχετικά «καλή» χρονιά απέτυχε το 80,86% των κοριτσιών, μεταξύ αυτών και πολλές αριστούχες στα μαθήματα!

Για τα αγόρια, τα όρια είναι πιο βατά αλλά κι εδώ χρειάζεται προσοχή: οι Ψυχομετρικές και οι Αθλητικές Δοκιμασίες κρίνουν σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα πολλών μηνών προετοιμασίας για τις εισαγωγικές. Ο υποψήφιος δεν πρέπει να διακινδυνεύσει να κάνει λάθη -με άψογη τεχνική, σωματική ετοιμότητα και αυτοπεποίθηση οφείλει να σιγουρέψει το αποτέλεσμα!

Γι αυτό στο Diamantis Sports School δίνουμε τόση σημασία στην συνολική προετοιμασία του υποψηφίου. Και γι αυτό χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια έχουμε πετύχει ένα ρεκόρ επιτυχιών τα τελευταία τριάντα οκτώ χρόνια. Και γι αυτό υπογράφουμε το συμβόλαιο εγγύησης με κάθε υποψήφιο που αναλαμβάνουμε. Και γι αυτό όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα μας, υπάρχουν μόνο χαμόγελα!

Συμβόλαιο εγγύησης

Συμβόλαιο εγγύησης
Στο Diamantis Sports School ό,τι λέμε το υπογράφουμε. Και δεσμευόμαστε για αυτά που υπογράφουμε.