Σχολή Ανθυποπυραγών

Η Σχολή Ανθυποπυραγών υπάγεται στην Πυροσβεστική Ακαδημία, συστεγάζεται στις εγκαταστάσεις της στην Κάτω Κηφισιά, Μάτσα 32 και διοικείται από την Διοίκηση της Ακαδημίας.

Η Σχολή Ανθυποπυραγών αποτελεί την κορωνίδα των Σχολών που τελούν υπό τη Διοίκηση της Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Η ακαδημαϊκή και πυροσβεστική εκπαίδευση που λαμβάνουν αποσκοπεί κυρίως στην παροχή όλων των απαραίτητων επιστημονικών και ψυχικών εφοδίων για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις του επαγγέλματος.

Αθηνά Δημήτογλου

Αθηνά Δημήτογλου

Μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα έφτασε στο τέλος της...Ένα τέλος που μόνο αίσιο και γλυκό θα μπορούσε να ήταν αφού είχα στο πλευρό μου στη διάρκεια της αθλητικής προετοιμασίας μου την ομάδα του Diamantis sports school. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήταν λίγο για τους προπονητές μου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου όλη την χρονιά και με στήριζαν και αγωνιστικά και ψυχολογικά (ακόμα και την ημέρα που αγωνιζόμουν ήταν έξω από το γήπεδο μέχρι που τελείωσε όλη η διαδικασία), προετοιμάζοντας με να αντιμετωπίσω τις δύσκολες συνθήκες και την αυστηρότητα της αθλητικής επιτροπής. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Δείτε όλα τα testimonials