24 Απριλίου 2018

Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ, δημοσιεύεται κάθε χρόνο η Εγκύκλιος Διαταγή Προκήρυξης Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-στριών για το 1o έτος των Ανώτατων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ((Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) -  Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) - Σχολή Ικάρων (ΣΙ) - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) - Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ)) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (Στρατού Ξηράς (ΣΜΥ),  Πολεμικού Nαυτικού (ΣΜΥN) και της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΜΥΑ).)

Η εγκύκλιος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 δημοσιεύτηκε την 24 Απριλίου 2018 από το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών δικαιολογητικών των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) των Στρατιωτικών Σχολών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Προκειμένου η ηλεκτρονική Αίτηση να συμπληρωθεί ορθά, θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω προυποθέσεις:

1. Απαιτείται Η/Υ με περιβάλλον windows.
2. Απαιτείται να είναι εγκαταστημένο λογισμικό Adobe Reader ή PDF - XChange Viewer.
3. Το αρχείο PDF πρέπει πρώτα να αποθηκευτεί στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) του Η/Υ και στη συνέχεια να ανοιχτεί και να επεξεργασθεί-συμπληρωθεί με το λογισμικό της ανωτέρω Παραγράφου 2.
4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόκκινο πλαίσιο (πάνω αριστερά στο έντυπο της Αίτησης) θα παραμείνει, με αποτέλεσμα η Αίτηση να καταστεί άκυρη.

Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου