29 Ιανουαρίου 2023

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το Diamantis Sports School και προσωπικά ο κος Διαμαντής καθοδήγησε τα παιδιά μας και τους γονείς τους για την ορθή συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης. 

Αναλύθηκαν βήμα-βήμα όλα όσα θα πρέπει να προσέξει ο κάθε υποψήφιος, ώστε να την υποβάλλει χωρίς λάθη και παραλήψεις. Επιπροσθέτως στείλαμε διευκρινιστικό PDF με οδηγίες για ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια.

Για όσους το επιθυμήσουν από όλη την Ελλάδα θα συντάξουμε και θα υποβάλουμε εμείς την αίτηση δήλωση.

Οι υπηρεσίες παρέχονται online, με την αξιοπιστία και τη σιγουριά του Diamantis Sports School.

Του πρώτου και πλέον αξιόπιστου φορέα πανελλαδικά.

Με την καθοδήγησή μας, είναι σίγουρο ότι η όλη διαδικασία που αφορά τα Ένστολα, γίνεται παιχνίδι χωρίς άγχος και φυσικά με την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι κανένα δικό μας παιδί δεν θα χάσει προθεσμίες, δεν θα βγει στα ελλιπή δικαιολογητικά, δεν θα προβληματισθεί για τίποτα.

Παράλληλα συνεχίζουμε δυναμικά με τα Ψυχομετρικά τεστ.

Με το 8ο Μάθημα καλύψαμε τα Test Διαγραμματικού Συλλογισμού.

Με ανάλυση από την ομάδα των Ψυχολόγων μας, με παραδείγματα και τεστ, αλλά και με ασκησιολόγιο εξάσκησης για το σπίτι πάμε με σιγουριά και στις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες.

Με το 9ο μάθημα καλύψαμε το Τεστ Προσωπικότητας. Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της όλης διαδικασίας που παίζει καθοριστικό ρόλο.

Προχωράμε με άλλα έξι μαθήματα Ψυχομετρικών μέσα στον Φεβρουάριο και ολοκληρώνουμε, όπως κανείς στην Ελλάδα, την στήριξη των παιδιών μας σε όλα τα επίπεδα!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους τα παιδιά και τους γονείς από όλη την Ελλάδα που μετέχουν στο online ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Το Diamantis Sports School με 40 χρόνια εμπειρίας τους καθοδηγεί  με ασφάλεια!

Πάντα δίπλα στα παιδιά μας με πράξεις!!

 

Εικόνα
Αίτηση δήλωση
Εικόνα
αιτηση δηλωση