Είπαν για εμάς

Σαλπιγγίδης Κώστας

Σαλπιγγίδης Κώστας

Πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Διαμαντή για την δουλειά του, κάθε προπόνηση προσαρμοσμένη όπως θα έπρεπε να είναι για να έχουν όλοι στο τέλος τα επιθυμητά αποτελέσματα, γενικότερα χαρακτηρίζεται από επαγγελματικότητα σε όλους τους τομείς και πάλι πολλά μπράβο!

Χαρακόπουλος Τάσος

Χαρακόπουλος Τάσος

Ο πληρέστερος σύλλογος προετοιμασίας υποψηφίων στην Θεσσαλονίκη. Ένα οργανωμένο σύνολο, με πλήρη κάλυψη που μαθαίνουν στον μαθητή πως να πετύχει. Με δραστηριοποίηση σε πολλά στάδια της Θεσσαλονίκης και ευέλικτα ωράρια, οι άρτια καταρτισμένοι προπονητές, έρχονται κοντά στον υποψήφιο, αφουγκράζονται τις ανάγκες του και τον εφοδιάζουν με τις απαραίτητες γνώσεις για την απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εξετάσεις. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Τριανταφυλλίδης Στάθης

Τριανταφυλλίδης Στάθης

Ακόμα και μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώσαμε αυτήν την χρόνια ο κ.Διαμαντης κατάφερε να μας προετοιμάσει άριστα και είμαι ευγνώμων για αυτο

Ευαγγελία Ξάφη

Ευαγγελία Ξάφη

Μετά από μια δύσκολη κυριολεκτικά χρονιά και δεδομένων των ειδικών συνθηκών και περιορισμών λόγω covid, κατάφερα με την επίμονη και επαγγελματική προεργασία απο την εξαιρετική προπονητική ομάδα του κ Διαμαντή και των συνεργατών του να πετύχω αυτό που φάνταζε αρχικά απίθανο!!! Πέρασα τα προκαταρκτικά αγωνίσματα για την αστυνομία. Ήταν δίπλα μου μέχρι και την ημέρα των εξετάσεων κι αυτό λέει πολλά για τον επαγγελματισμό τους!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς!!! Καλό καλοκαίρι!!!

Φωτεινή Φωτιάδου

Φωτεινή Φωτιάδου

Ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε να περάσω με επιτυχία τα αγωνίσματα των στρατιωτικών σχολών.Ο κ. Διαμαντής και ο πολύτιμος συνεργάτης του κ. Γιουνάν ήταν πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν κάθε παιδί της ομάδας να επιτύχει τους στόχους του.

Ειρήνη Φλώρου

Ειρήνη Φλώρου

Η καλύτερη ομάδα προετοιμασίας! Ειναι εγγύηση για την επιτυχία! Μετά από πολλές και συστηματικές προπονήσεις επιτέλους ανταμείφτηκαν οι κόποι μας! Και όλα αυτά χάρη στους προπονητές μας! Ευχαριστούμε πολυ!!😄

Τρεμούλη Μαρίνα

Τρεμούλη Μαρίνα

Ευχαριστώ πολύ για όλη τη σκληρή προσπάθεια ειδικά την φετινή χρονιά. Στο τέλος, πριν δώσω τα αθλήματα, ένιωσα απολύτως έτοιμη χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία. Άριστη δουλειά!

Βασίλης Τσαλής

Βασίλης Τσαλής

Σας ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική προετοιμασία την
φετινή χρονιά, η οποία παρόλο όπου
ήταν απαιτητική κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία τις
ιατρικές,τις ψυχομετρικές και φυσικά
τις αθλητικές δοκιμασίες

Αδαμίδου Κατερίνα

Αδαμίδου Κατερίνα

Εξαιρετικοί επαγγελματίες και άνθρωποι. Ο κ. Διαμαντής και η ομάδα του μας προετοίμασαν κατάλληλα για κάθε δυσκολία που προέκυπτε, ενώ μας έδειξαν ότι η επιτυχία είναι μονόδρομος.

Δημήτρης Λιόγκου

Δημήτρης Λιόγκου

Επαγγελματισμός, σοβαρότητα και σωστή καθοδήγηση.Χάρις σε αυτά τα στοιχεία ο κ.Διαμαντης και η ομάδα του κατάφεραν να μας προετοιμάζουν κατάλληλα για να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας!

Σιβάκης Κώστας

Σιβάκης Κώστας

Κορυφαία δουλειά με αποτέλεσμα την δεδομένη επιτυχία σε όλες τις δοκιμασίες (ψυχομετρικα, υγειονομικά και σαφώς αθλητικά)

Σπανός Γιάννης

Σπανός Γιάννης

Τα αγωνίσματα ήταν σαν περίπατος. Εξαιρετική προετοιμασία!!!

Σιώπης Θανάσης

Σιώπης Θανάσης

Πολύ θερμό και οικείο περιβάλλον.
Άριστη προετοιμασία για τις αθλητικές και ψυχομετρικες εξετάσεις

Ντόβας Μάριος

Ντόβας Μάριος

Ο καλύτερος προπονητής στην Βόρεια Ελλάδα. Δεν μασάει τίποτα!!

Μιχαλάκης Βασίλης

Μιχαλάκης Βασίλης

 

Ολοκληρωμένη προετοιμασία παρά τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς

Μπουτσούκη Έλενα

Μπουτσούκη Έλενα

Ικανοποιητική δουλειά! Αν και ο χρόνος είχε τις δυσκολίες του ο κ. Διαμαντής μέσα σε λίγους μήνες και με την κατάλληλη προετοιμασία κατάφερε να ανεβάσει τις επιδόσεις μας στα ύψη! Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και τον ευχαριστώ πολύ!

Δαλούση Κατερίνα

Δαλούση Κατερίνα

Απίστευτα ικανός προπονητής,που αν και περάσαμε μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες,είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να φτάσουμε σε υψηλές επιδόσεις και αυτό φυσικά οφείλεται στον κ.Διαμαντή.Μου έχει προσφέρει τόσα πολλά που όσα ευχαριστώ και αν πω δεν αρκούν

Δημήτρης Μπαλάσκας

Δημήτρης Μπαλάσκας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την ομάδα diamantis sports school και ιδιαίτερα τον κύριο Γιάννη που ήταν το κύριο στήριγμα στην προσπάθεια μου να περάσω τα όρια των στρατιωτικών σχολών. Τελικά, πέρασα άνετα τα όρια χάρη στην άψογη και οργανωμένη προετοιμασία!! Σας συνιστώ να ενταχθείτε στην ομάδα αν θέλετε να επιτύχετε κι εσείς!!!

Μαργαρίτα Κιτμιρίδου

Μαργαρίτα Κιτμιρίδου

Ευχαριστω πολυ την ομαδα Diamantis sports school για την προετοιμασία η οποια ειχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία και την επιμονή ώστε να περάσει κανείς τα όρια των στρατιωτικων σχολών. Η καλύτερη με διαφορά.

Γεωργία Παπαϊωάννου

Γεωργία Παπαϊωάννου

Ξεκινώντας φέτος την προσπάθεια μου να περάσω τα όρια των αγωνισμάτων των στρατιωτικών σχολών εμπιστεύτηκα το Diamantis sports school και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα .Η εμπειρία χρόνων του κυρίου Διαμαντή και οι άριστα καταρτισμένοι συνεργάτες του σε συνδυασμό με τις πολλές προπονήσεις που προσφέρονται στη διάρκεια της εβδομάδας σε διάφορα γήπεδα της Θεσσαλονίκης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αποτυχίας. Προσωπικά, μην έχοντας γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου , κατάφερα ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μου μέσα σε ένα χρόνο να περάσω όλα τα όρια . Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους τους υποψηφίους να εμπιστευτούν την προετοιμασία τους στο Diamantis sports school , έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι οι κόποι τους δεν θα πάνε χαμένοι στο τέλος της χρονιάς. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα !!!! Οι καλύτεροι με διάφορα !!!!

Ιωάννα Γεροθανάση

 Ιωάννα Γεροθανάση

Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο θα ήταν λίγο για την ομάδα του Διαμαντής Γιάννης - Αθλητική Προετοιμασία. Ήσασταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κανω για να πετύχω τον στόχο μου!Σας ευχαριστώ που μου μάθατε να επιμένω και να αγωνίζομαι μέχρι να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου!Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα,όταν εγώ η ίδια δεν πίστευα στον εαυτό μου!Χωρίς εσάς δεν θα είχα καταφέρει τιποτα!

Ελένη Πίππου

Ελένη Πίππου

ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Διαμαντής Γιάννης-Αθλητική προετοιμασία γιατί με βοήθησε να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να αγωνιστώ δυναμικά μέχρι τέλους! Πραγματικά 100% επιτυχία!

Σοφία Μακρή

Σοφία Μακρή

Άριστοι επαγγελματίες με πλήρη αφοσίωση στον στόχο και εγγύηση της επιτυχίας του καθενός παιδιού ξεχωριστά. Μέσα στην όμορφη και δυναμική αυτή ομάδα μαθαίνεις πως να ξεπερνάς τα όρια σου και να δίνεις το 100% των προσπαθειών σου. Το αποτέλεσμα στο τέλος είναι σίγουρο και αυτός ο λόγος που βγαίνεις πάντα με δάκρυα χαράς, υπερηφάνειας και αγάπης προς τους ίδιους τους προπονητές!!

Ευχαριστώ για όλα!!

Θωμάς Αστερίου

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Διαμαντής Γιαννης- Αθλητική Προετοιμασία και την ιατρική ομάδα του που με βοήθησε,με υποστήριξε,με παρότρυνε και ήταν δίπλα μου όπου τους χρειαζομουν. Χωρίς την βοήθεια σας δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω!

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Διαμαντής Γιαννης- Αθλητική Προετοιμασία και την ιατρική ομάδα του που με βοήθησε,με υποστήριξε,με παρότρυνε και ήταν δίπλα μου όπου τους χρειαζομουν. Χωρίς την βοήθεια σας δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω!

Μαρία Τσιμπουκτσόγλου

Μαρία Τσιμπουκτσόγλου

Δυο χρόνια αθλητικής προετοιμασιας φτάνουν στο τέλος τους με 100% επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του κυρίου Διαμαντή για όλη την βοήθεια τους. Συγκεκριμένα, μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μου έμαθαν να δίνω σε ότι κάνω το 100% του εαυτού μου και να είμαι αρκετά ανταγωνιστική κυνηγώντας το καλυτερο καθιστώντας την επιτυχία μονοδρομο. Ευχαριστώ πολυ

Ρογκότη Κατερίνα

Ρογκότη Κατερίνα

Ευχαριστώ την ομάδα του κ. Διαμαντή για την άψογη αθλητική προετοιμασία που με βοήθησε να περάσω με ευκολία τα όρια των στρατιωτικών σχολών

΄Ελενα Χατζηπασχάλη

΄Ελενα Χατζηπασχάλη

Ευχαριστω πολυ την ομαδα Diamantis sports school για την σκληρη προετοιμασία οπου με βοηθησε με ευκολια να περασω τα ορια των στρατιωτικων σχολων διδάσκοντας με την πειθαρχία,την μαχητικότητα και την επιμονή!!!

Γκίκα Χαρά

Γκίκα Χαρά

ΣΜΥ ΟΠΛΑ 16.133 Μόρια
2o ΓΕΛ Νεάπολης
-----------------------

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και επιμονή του κ. Διαμαντή και η δική μου, μου έδωσαν τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρω. Τον ευχαριστώ πολύ!

Παρταφύλλα Βίκυ

Παρταφύλλα Βίκυ

Σχολή Αστυφυλάκων
-----------------------

Ευχαριστώ για τη δύσκολη αλλά άψογη προετοιμασία που με βοήθησε στο να επιτύχω το στόχο μου.

Γεωργία Τζαγγάνα

Γεωργία Τζαγγάνα

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
17.044 Μόρια
ΓΕΛ Ασσύρου
-----------------------

Μετά από μία χρονιά γεμάτη τρέξιμο, προσπάθεια, κούραση, ένταση, αγωνία, άγχος, ένα ευχαριστώ μόνο δεν αρκεί και είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω στον άνθρωπο που χάρη σ’ αυτόν η κατάκτηση των ορίων, μου εξασφάλισε το εισιτήριο για τις σχολές αστυνομίας!

Παναγιώτης Ασαρίδης

Παναγιώτης Ασαρίδης

Ένας χρόνος γεμάτος άγχος και μεγάλου αγωνα τελείωσε με.επιτυχία! Και αυτό χάρις στην ομάδα του κ.Διαμαντή οι οποίοι όλο τον χρόνο αγωνίζονταν και αυτοί μαζί μας τόσο στα αθλήματα οσο και στην Ψυχολογία που παίζει σημαντικό ρολο! 
Εκτός από την εκπληκτική δουλειά που έκαναν στα αθλήματα ήταν εκεί να μας υποστηρίζουν και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες
Είμαι ευγνώμων που υπήρξατε προπονητες μου! Σας Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Αγγελική Γεωργίου

Αγγελική Γεωργίου.

Ως απόφοιτη που ξαναέδωσα πανελλήνιες οφείλω να ομολογήσω οτι έχω κατανοήσει σε σημαντικό βαθμό την έννοια της κούρασης, της καταπίεσης, της πειθαρχίας και του άγχους. Όλα αυτά όμως μπορούν να ξεπεραστούν αν υπάρχει πραγματική θέληση και δύναμη ψυχής. Απαραίτητη προυπόθεση όμως για την επίτευξη του στόχου είναι αναμφίβολα η ύπαρξη κατάλληλης υποδομής. Ευχαριστώ, λοιπόν, από καρδιάς τον κύριο Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος πίστεψε απ'την πρώτη στιγμή στις δυνατότητες μου, τις αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εν τέλει επήλθε η επιτυχία που τόσο πολυ επιθυμούσα!!! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους βοηθούς, που ήταν κάθε στιγμή κοντά μας με υπομονή και επιμονή!! Ειλικρινά κύριε Γιάννη σας είμαι ευγνώμων διότι εσείς με κάνατε περισσότερο δυναμική, αποτελεσματική και πολύ ικανή, μαθαίνοντάς μου πάνω απ'όλα να αγαπώ αυτό που κάνω !! Σας θαυμάζω για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας!

Λαγούδα Ελευθερία

Λαγούδα Ελευθερία

1η ΣΥΔ
η μοναδική επιτυχούσα
το 2014 με το 10%
17.830 Μόρια
ΓΕΛ Νιγρήτας
------------------------

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Διαμαντή. Χάρη σε εσάς κατάφερα να περάσω με ευκολία τα όρια όλων των αγωνισμάτων, ενώ πέρυσι είχα αποτύχει στο αγώνισμα της σφαιροβολίας! Η πειθαρχία, η αποφασιστικότητα και η θέληση είναι αρετές που σας χαρακτηρίζουν και κάνουν τη δουλειά σας πολύ αποτελεσματική. Η καθοδήγηση και οι συμβουλές σας θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη ψυχή μου. Πραγματικά σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πετύχω το στόχο μου.

Φοροτζίδου Ευτυχία

Φοροτζίδου Ευτυχία

ΣΜΥ ΟΠΛΑ
15.900 Μόρια
2o ΓΕΛ Συκεών
-----------------------

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς κύριε Διαμαντή, που ως προπονητής μου, βοηθήσατε εμένα και την αδερφή μου να περάσουμε στη σχολή της πρώτης μας επιλογής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που ζήσαμε στο στάδιο, γιατί πέρασα ωραία. Σας αγαπώ πολύ!

Καρακέβας Νίκος

Καρακέβας Νίκος

Σχολή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
17.725 μόρια
4o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
-----------------------

...η επιτυχία μου στις αθλητικές Δοκιμασίες ήταν σίγουρη από τη στιγμή που άρχισε η συνεργασία μου με τον κ. Διαμαντή. Με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πλέον ανήκω και εγώ στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ανατολή Τσιοσκουνίδου

Ανατολή Τσιοσκουνίδου

Diamantis Sports School: μία ομάδα, μία οικογένεια. 
Εάν θέλεις κι εσύ να πετύχεις και να φτάσεις ψηλά γίνε μέλος αυτής της ομάδας. 
Η επιτυχία είναι μονόδρομος και είναι στο χέρι σου. Φόρεσε το πορτοκαλί μπλουζάκι σου και ετοιμάσου να απογειωθείς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν μέχρι το τέλος.. μέχρι να πετύχω. 
Ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Να είστε όλοι καλά!!

Η Γεωργία Σωτηριάδου

Η Γεωργία Σωτηριάδου

Η χρονιά τελειωσε με επιτυχία ! Χαρη στη βοηθεια των προπονητών και τη συμπαρασταση τους σε καθε δυσκολη κατασταση μπορεσα να ανταπεξελθω σε καθε αγωνισμα! Σας Ευχαριστω ολους παρα πολυ ,που με την εμπειρια σας και τις γνωσεις σας με βοηθησατε να περασω τα αθληματα !!!!!

Παρίσση Αντωνία

Παρίσση Αντωνία

Σ.Σ.Α.Σ. Στρατολογικό
21o Ενιαίο Λύκειο
Θεσσαλονίκης
-----------------------

Με τον κο Διαμαντή ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχω το στόχο μου! Απόλυτα οργανωμένη προετοιμασία, αίσθημα σιγουριάς μέσα από μεθοδική δουλειά στα αγωνίσματα!

Βερεσετζίδης Αλέξιος

Βερεσετζίδης Αλέξιος

7ος ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
15.298 Μόρια
2o ΓΕΛ Θέρμης
-----------------------

Την πρώτη μέρα κουράζεσαι, την δεύτερη συνηθίζεις και την παραμονή των εξετάσεων το έχω λες! είσαι σίγουρος! και έτσι είναι! Με διαφορά η πιο ισχυρή και πιο οργανωμένη προετοιμασία για την επιτυχία!!!

Μπατακόγια Αθηνά

Μπατακόγια Αθηνά

ΣΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
19.186 Μόρια
ΓΕΛ Βελεστίνου
Μαγνησίας
-----------------------

Η προετοιμασία ενός χρόνου στο Βόλο δεν ήταν αρκετή. Η επιτυχία ήρθε τον επόμενο χρόνο! Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή και την επιμονή σας... Η πειθαρχία, η οργάνωση και η αποφασιστικότητα είναι αξίες που σας χαρακτηρίζουν και χαίρομαι που τις μεταβιβάζετε και σε εμάς τους μαθητές σας!

Ελένη Παπαδοπούλου

Ελένη Παπαδοπούλου

Όταν η προσπάθεια συνάντησε την επιμονή ,μια ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ,….
….αυτή του ΔΙΑΜΑΝΤΗ!!!
….και οι 4 είστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ ,πάνω απ’όλα , ΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Ελένη Κυριακού

Ελένη Κυριακού

Ξεκίνησα την προπόνηση με τον κύριο Διαμαντή όντας εντελώς μακριά από τον αθλητισμό και πιστεύοντας ότι δεν θα καταφέρω τίποτα...θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια του την πρώτη μέρα που τον συνάντησα που μου είπε ότι όχι μόνο θα τα καταφέρεις αλλα μέσα σε 3 μήνες θα σου αρέσει και η προπόνηση...δεν το πίστευα ποτέ αλλά έτσι έγινε..Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που είχε πολλές ωραίες αλλά και μερικές άσχημες στιγμές οι οποίες όμως τελικά ήταν απαραίτητες για την επιτυχία μας...άλλωστε όταν προπονείσαι με τους καλύτερους προπονητές το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη!! Ήταν για μένα ένα δεύτερο σχολείο..πραγματικά θα μου λείψουν τα πάντα...σας ευχαριστώ για όλα!

Φλώρος Κώστας

Φλώρος Κώστας

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
16.410 Μόρια
28ο ΓΕΛ  Θεσ/νίκης
-----------------------

Με σκληρή δουλειά και επιμονή, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αυτά τα δύο, σε συνδυασμό με τις άριστες γνώσεις του προπονητή μου, είναι το κλειδί για την επιτυχία. Τον ευχαριστώ πολύ!

Ηλιάδης Θοδωρής

Ηλιάδης Θοδωρής

Σχολή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ  
17.800 μόρια
1ο ΓΕΛ Ευόσμου
-----------------------

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που κατάφερε να με προετοιμάσει σωματικά και ψυχολογικά για την εισαγωγή μου στην αστυνομία παρ’όλα τα εμπόδια που συναντούσα σε αυτή μου την προσπάθεια.

Τάρα Βασιλική

Τάρα Βασιλική

ΣΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ
19.376 μόρια
30o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης 
-----------------------

Ο φετινός αγώνας μου ήταν δύσκολος καθώς διάβασμα και προπονήσεις έπρεπε να συνδυαστούν, ενώ τα όρια των αγωνισμάτων έμοιαζαν άπιαστα. Παρ όλα αυτά οι σκληρές προπονήσεις και οι συμβουλές του προπονητή μου κ. Διαμαντή με έκαναν πιο δυνατή και γι αυτό θα ήθελα να του εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Κατερίνα Πανώρα

Κατερίνα Πανώρα

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι φέτος δεν προσπάθησα μόνη μου. Δεν απέτυχα τόσες φορές μέχρι να φτάσω στο στόχο, χωρίς να έχω κάποιον δίπλα να με στηρίζει. Αυτό τα λέει όλα. Ο κάθε προπονητής στο Diamantis Sports School αφιερώνει όλο του το χρόνο για να πετύχουμε εμείς. Οι εύκολες και οι δύσκολες περιπτώσεις. Χρήστο, Χρήστο, Δημήτρη και κύριε Γιάννη..ευχαριστώ.

Αλεπάκη Νίκη

Αλεπάκη Νίκη

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να εισαχθούν στα σώματα ασφαλείας δεν πρέπει να ρισκάρουν τους κόπους χρονιάς με την ελλιπή  προετοιμασία τους για τις αθλητικές δοκιμασίες. Γι' αυτό θα πρέπει να απευθυνθούν στους καλύτερους. Ο κ.Διαμαντής μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία στις αθλητικές δοκιμασίες και πέρα από προπονητής να σταθεί ως δάσκαλος και καθοδηγητής στην απαιτητική χρονιά των Πανελληνίων. Δίπλα του θα μάθεις να πειθαρχείς, να παραμένεις συγκεντρωμένος  και στοχοπροσηλωμένος , αλλά και να επιδιώκεις συνεχώς καλύτερες επιδόσεις χάρη στον υγειή ανταγωνισμό που καλλιεργεί μεταξύ των μαθητών του. Γι' αυτό για μένα ο κ.Διαμαντής , η προπονητική του ομάδα και τα υπόλοιπα παιδιά αποτέλεσαν μια οικογένεια από την οποία άντλησα δύναμη για τον δύσκολο αγώνα των Πανελληνίων. 

Βαρσάμη Μαρία

Βαρσάμη Μαρία

1η ΣΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟ
19.716 Μόρια
4o ΓΕΛ Λάρισας
-----------------------

Την πρώτη χρονιά που προετοιμάστηκα στη Λάρισα απέτυχα στα αγωνίσματα. Αποφάσισα να επαναλάβω την εξέταση, ενώ ταυτόχρονα σπούδαζα ιατρική. Με τη βοήθεια του κυρίου Διαμαντή βίωσα σκληρή προπόνηση, όμως με οργάνωση, επιμονή και υπομονή και των δύο, πέτυχα το στόχο μου...

Μουρατίδου Χαρά

Μουρατίδου Χαρά

Σ.Σ.Α.Σ. Στρατολογικό
1ο Ενιαίο Λύκειο
Σταυρούπολης
-----------------------

Ο κος Διαμαντής κάνει τους στόχους μας στόχους του και με συνεργασία και προσπάθεια, τους κάνει πραγματικότητα.

Περικλής Μόκαλης

Περικλής Μόκαλης

Η καλύτερη προετοιμασία για τα ΤΕΦΑΑ και τις στρατιωτικές σχολές σε όλη την Ελλάδα από μία εξαιρετική ομάδα προπονητών !

Μαρία Πεχλιβανίδου

Μαρία Πεχλιβανίδου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γιάννη Διαμαντή και στους υπόλοιπους προπονητές οι οποίοι από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στις δυνάμεις μου και με ενθάρρυναν!! Ο δρόμος ήταν μακρύς και εμφανίστηκαν αρκετές φορές εμπόδια, όμως με τη βοήθεια αυτών των ανθρώπων τελικά έφτασα στο τέλος, όπου και πάλι ήταν εκεί για εμένα, όπως και για τα άλλα παιδιά, ώστε να χαρούν μαζί μας για την επιτυχία μας!!! Πολλά μπράβο στην ομάδα Diamantis sports school και πολλά ευχαριστώ!!!

Αλεπάκη Έφη

Αλεπάκη Έφη

Το Diamantis Sports School προσφέρει την πλέον αξιόπιστη προετοιμασία για τα σώματα ασφαλείας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Το ευέλικτο πρόγραμμα, οι συχνές (μετά τις Πανελλήνιες σε καθημερινή βάση) προσομοιώσεις των αθλητικών δοκιμασιών και η άριστη κατάρτιση των προπονητών εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε υποψηφίου στις εξετάσεις. Μάλιστα αυτό που ενδιαφέρει τον κ.Διαμαντή και όλους τους προπονητές δεν είναι απλώς να φτάσουμε τα όρια για τα σώματα ασφαλείας αλλά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε υψηλές επιδόσεις, επιβραβεύοντας τους καλύτερους με μετάλλια. Όμως το Diamantis Sports School δεν ήταν για μένα απλώς μια προετοιμασία για τα σώματα ασφαλείας, ήταν πολύ περισσότερο μια διέξοδος από την πίεση των μαθημάτων, λόγω του ευχάριστου κλίματος που δημιουργούσαν οι προπονητές.  Ακόμη φέρνοντάς με σε επαφή με ορισμένα αθλήματα του στίβου με έκανε να τα αγαπήσω και με την άριστη καθοδήγηση των προπονητών μου να συνειδητοποιήσω και να αξιοποιήσω στο έπακρο τις ικανότητές μου. Ακόμη και αν τελικά δεν επέλεγα την εισαγωγή μου σε κάποια στρατιωτική σχολή ποτέ δεν θα μετάνιωνα για την επιλογή μου να μαθητεύσω στο Diamantis Sports School, καθώς μου προσέφερε ανεκτίμητες εμπειρίες.

Διαμαντόπουλος Φραγκίσκος

Διαμαντόπουλος Φραγκίσκος

IΚΑΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΣΜΑ)
18.984 μόρια
5o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
-----------------------

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Διαμαντή γιατί με την πραγματικά εξαιρετική προετοιμασία του, ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχω το στόχο μου!

Στεφαδούρος Στράτος

Στεφαδούρος Στράτος

Σχολή ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ
1ο ΓΕΛ Ευόσμου
-----------------------

Σας ευχαριστώ για την επιτυχία μου στην Σχολή Ευελπίδων! Η βοήθεια σας ήταν πολύτιμη!

Σοφία Χατζησταμάτη

Σοφία Χατζησταμάτη

Δεν έχω πολλά να πω... Σκληρη δουλεια αλλα αποτελεσματικη, οι προπονητες μας παντα εφερναν την υγεια μας πανω απο ολα (πραγμα αυτονοητο θα ελεγε κανεις ομως δυστυχως δεν ειναι). Εκτος απο το οτι η ομαδα με βοηθησε να επιτυχω τον στοχο μου αποτελεσαι υπεροχη παρεα, κατι εξισου σημαντικο ιδιαιτερα για την δυσκολη χρονια των πανελληνίων.

Ραφαήλ Κέλογλου

Ραφαήλ Κέλογλου

Κυριε Γιαννη ενα μεγαλο ευχαριστω σε εσας και σ' ολους τους προπονητες που μοιραζεστε ολες σας τις γνωσεις πανω στα αθληματα με καθε τροπο και βοηθατε στο μεγιστο βαθμο καθε μαθητη-αθλητη σας , χωρις να παραμελειτε κανεναν! Ειναι πολυ σημαντικη η παρουσια σας στο χωρο που βρισκεστε. Ευχομαι καλη συνεχεια και παντα επιτυχιες!

Αγγελάκαρου Ειρήνη

Αγγελάκαρου Ειρήνη

Μια γεμάτη χρονιά έφτασε στο τέλος της.. Γεμάτη αγωνία από κάθε πλευρά. Δεν υπήρξε λεπτό ανεκμετάλλευτο από τους προπονητές μας οι οποίοι εργάζονται κοντά μας θέτοντας ως προτεραιότητα την ψυχική και σωματική μας υγεία επιδιώκοντας και τελικά εκπληρώνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Diamantis Sports School.

Μιμηγιάννη Πωλίνα

Μιμηγιάννη Πωλίνα

9η ΣΥΔ
18.703 Μόρια
3οο ΓΕΛ Αμπελοκήπων
------------------------

Με τρία χρόνια συστηματικής προπόνησης κι ευεργετικής συνεργασίας ο κ. Γιάννης ηταν ο πρώτος που πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εμένα και με βοήθησε με όλα τα όπλα του σωστού παιδαγωγού να πετύχω τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο τη ενήλικης ζωής μου, διδάσκοντας με πρώτα από όλα ήθος και την αξία της ανταγωνιστικότητας, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ζωή! Άλλοτε αυστηρός κι άλλοτε πιο ήπια, στάθηκε δίπλα μου από την αρχή ως την τελευταία στιγμή σαν δεύτερος πατέρας όπως και σε όλους τους υπόλοιπους συναθλητές μου και με έκανε να πιστέψω σε εμένα καθώς πριν δεν είχα επαφή με τον αθλητισμό.

ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Κύριε Γιάννη, ευχαριστώ για όλα!

Χατζηστεφανίδου Ελένη

Χατζηστεφανίδου Ελένη

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΛΑ
18.346 Μόρια
23ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
-----------------------

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές, την δεύτερη φορά, στηριζόταν στην ατομική μου προσπάθεια και δεν ήταν σίγουρη. Η επιτυχία όμως στα αθλήματα ήταν σίγουρη και βασίζεται στην υπομονή και επιμονή κυρίως του κ. Διαμαντή ο οποίος με τις εμπλουτισμένες προπονήσεις και με τις συμβουλές του, όχι μόνο με έκανε να περάσω τα αθλήματα με ιδιαίτερη ευκολία αλλά με βοήθησε να σκέφτομαι πιο γρήγορα και πιο πρακτικά! Σας ευχαριστώ πολύ κ . Γιάννη για τα δυο αυτά χρόνια!

Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος

Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος

Άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά και είναι στο πλευρό μας κάθε στιγμή και κατάφεραν και τις δυσκολότερες περιπτώσεις παιδιών να περάσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τρομερές στιγμές που μου προσφέρατε ο κάθε ένας προπονητής ξεχωριστα

Νικηφόρος Μπολδόγλου

Νικηφόρος Μπολδόγλου

Αυτή η δύσκολη και κουραστική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ πολύ ολους τους προπονητές για την υποστήριξη,την αψογη προετοιμασία,και την υπομονή που δειξανε! Οι καλύτεροι με διαφορά!!! TRAIN WITH THE BEST!!!

Μαμάκη Κυριακή

Μαμάκη Κυριακή

Σε μια τόσο απαιτητική χρονιά όπως αυτή της Γ λυκείου ο κάθε μαθητής και παράλληλα υποψήφιος για τις σχολές του Στρατού, Αστυνομίας ή Πυροσβεστικής θέλει να εξασφαλίσει την επιτυχία του, αφενός στις Πανελλήνιες και αφετέρου στα αγωνίσματα χωρίς να επιβαρύνει πολύ το πρόγραμμά του. Το Diamantis Sports School χάρη στους καταρτισμένους προπονητές και το εξειδικευμένο πρόγραμμα προπονήσεων εξασφαλίζει την σίγουρη επιτυχία. Άλλωστε τα παραπάνω αποδυκνύονται από το σύνολο των επιτυχιών της ομαδας.

Σίμης Χρήστος

Σίμης Χρήστος

1ος Σ.Σ.Α.Σ. Οδοντιατρικό
19o Ενιαίο Λύκειο
Θεσσαλονίκης
-----------------------

Το ότι θα έπιανα σίγουρα τα μόρια για τις Στρατιωτικές Σχολές δεν το ήξερα... Δεν μπορείς να το ξέρεις! Το ότι θα περνούσα τα αγωνίσματα όμως ήταν σίγουρο, διότι με τον κ. Διαμαντή η επιτυχία είναι 100%...

Γιαμουστάρη Κορίνα

Γιαμουστάρη Κορίνα

1η ΣΣΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ
18.987 Μόρια
1ο ΓΕΛ Θέρμης
-----------------------

Πριν αρχίσω τις προπονήσεις δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω τη Σφαίρα. Ωστόσο με την καθοδήγηση του προπονητή μου κατόρθωσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου! Τον ευχαριστώ πολύ!

Παύλος Σαμαράς

Παύλος Σαμαράς

Αν και περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, η προσπάθεια δικαιώθηκε στο τέλος. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και τον αγώνα των προπονητών που στάθηκαν δίπλα μου μέχρι και την τελευταία στιγμή με την ενθάρρυνση και την επικρότηση τους. Σας ευχαριστώ για την εμπειρία που μου χαρίσατε.

Άννα Μητσάνη

Άννα Μητσάνη

Εξαιρετική ομαδα!!!! Ξεκινωντας περυσι στην Αριδαια -την πολη καταγωγης μου- την προσπάθεια μου να ενταχθω στη σχολη της αστυνομιας, δυστυχώς δεν ειχα την τυχη να ερθω σε επαφη με τα καταλληλα προσωπα οσον αφορα την προπονηση προκειμένου να περασω τα αθλητικα ορια κ ετσι το αποτελεσμα δεν ηταν το επιθυμητό. Φέτος αποφασίζοντας να δωσω μια ακομη ευκαιρία στον εαυτό μου να διεκδικήσει μια θεση στην σχολη της αστυνομιας κ ψαχνοντας το θεμα ακόμη περισσότερο ανακαλυψα την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ομαδα του κυριου Διαμαντη. Εχοντας την δυνατοτητα να έρχομαι απο την Αριδαια, τον τοπο διαμονης μου, μονο δυο φορες τον μηνα κ ξεκινωντας τις προπονησεις απο τον Γεναρη μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι χαρη στην εμπειρια ετων του κ.Διαμαντη την μεθοδικοτητα, τον ζηλο του κ γενικοτερα την εξαιρετικη ποιοτητα των προπονησεων κατάφερα να περασω με ανεση τα ορια των αθλητικων αγωνισμάτων της αστυνομίας γεγονος που μου εδωσε τεραστια ικανοποιηση. Συνιστω την ομαδα του κ.Διαμαντη ανεπιφύλακτα σε οσους επιδιώκουν μια θεση σε σχολες στις οποιες υπάρχουν αθλητικα ορια δοκιμασίας κ σε οσους πραγματικα επιθυμούν να επιτύχουν τους στοχους τους. Εγγυημενα πράγματα. Ενα μεγαλο ευχαριστώ θα ηταν το λιγότερο που θα μπορουσα να πω!!!!

Χασιώτη Ειρήνη

Χασιώτη Ειρήνη

Σχολή Αστυφυλάκων
2o Ενιαίο Λύκειο
Θεσσαλονίκης
-----------------------

Πριν ξεκινήσω τις προπονήσεις αμφέβαλλα για το αν θα πετύχω. Όμως, από την πρώτη κιόλας προπόνηση ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρω. Κι αυτό γιατί εμπιστευόμουν τον προπονητή μου. Πράγματι, τώρα είμαι αστυνομικός και φοράω επιτέλους τη στολή που τόσο λαχταρούσα.

Καρατζοβάλης Πέτρος

Καρατζοβάλης Πέτρος

1ος ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ
ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
51 ΜΟΝΑΔΕΣ
32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
-----------------------

Έπειτα από μια κουραστική χρονιά, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον κύριο Διαμαντή να φέρει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτό. Έτσι αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια του!

Μπουλιόπουλος Σταύρος

Μπουλιόπουλος Σταύρος

Ευχαριστώ τον κύριο Γιάννη και όλη την καλή επαγγελματική προπονητική ομάδα για τις εμπειρίες,που μου προσέφεραν, και για την αθλητική προετοιμασία . Η επιτυχία ήταν αναμενόμενη μετά την άξια και οργανωμένη προπόνηση ! <<Πειθαρχία ευπραξίας μήτηρ>>

Κώστας Σαββίδης

Κώστας Σαββίδης

Σας ευχαριστώ κύριε Διαμαντή που βοηθήσατε και εμένα και την αδερφή μου να περάσουμε ΑΝΕΤΑ(με κλειστά τα μάτια) τα όρια των αθλητικών δοκιμασιών και τα ψυχομετρικά τεστ. Μέσα από την σκληρή προετοιμασία μαζί σας ένιωσα συγουριά , αυτοπεποίθηση , θυμό , πίστευα πραγματικά πως θα τα καταφέρω και με εμψυχώνατε κάθε φορά που σας έβλεπα. Πιστεύω πως είστε ο καταλληλότερος ,με διαφορά άνθρωπος για αυτή την προετοιμασία των υποψηφίων.Να είστε πάντα καλα εσείς και οι έμπειροι προπονητές σας. Διαμαντής = ΕΓΓΥΗΣΗ .Ξεκάθαρα!

Γιαλαμάς Γιάννης

Γιαλαμάς Γιάννης

Τ.Ε.Φ.Α.Α ΤΡΙΚΑΛΩΝ
7ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης
-----------------------

Ο κύριος Διαμαντής, εκτός από την αθλητική κατάρτιση που μου πρόσφερε αλλά και την εκπαίδευση στην τεχνική των αγωνισμάτων, κατάφερε μέσα σε μια δύσκολη περίοδο, να ανεβάζει το ηθικό μου, με αποτέλεσμα να μην χάνω την αυτοπεποίθηση μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν σταμάτησε να με στηρίζει και να είναι δίπλα μου!

Παπαγεωργίου Χριστίνα

Παπαγεωργίου Χριστίνα

1η Σ.Σ.Α.Σ. Οικονομικό
1ο Ενιαίο Λύκειο Πυλαίας
-----------------------

Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου αλλά και τον προπονητή μου κο Διαμαντή, γιατί συνέβαλλαν σε σημαντικό βαθμό στην επίτευξη του στόχου μου.

Άγης Καλησπεράτος

 Άγης Καλησπεράτος

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιάννη και όλη την προπονητική ομάδα καθώς μέσα από τις προπονήσεις κατάφεραν να εμπνεύσουν την απαραίτητη πειθαρχία και τη θέληση για επιτυχία, αλλά και τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση των μαθητών για τις τελικές αθλητικές δοκιμασίες

Κωνσταντίνα Ζαβουδάκη

Κωνσταντίνα Ζαβουδάκη

Κύριε Γιάννη, το "ευχαριστώ" είναι μικρό για όλα αυτά που εσείς και οι υπόλοιποι προπονητές μου προσφέρατε όλο αυτό το διάστημα! Πέρασα με επιτυχία τα όρια των αγωνισμάτων για τις αστυνομικές σχολές χάρη στις σκληρές προπονήσεις αλλά και την στήριξη που έλαβα από την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα "στην οικογένεια του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL" εισέπραξα αγάπη και εφοδιάστηκα με επιμονή και θάρρος να κυνηγήσω τους στόχους μου. Έμαθα πως για να τα καταφέρω δεν φτάνει μόνο να έχω τα κατάλληλα σωματικά εφόδια, αλλά και το μυαλό και την ψυχή, όπως συχνά τονίζατε. Πέρα από άψογους προπονητές, κέρδισα στη ζωή μου υπέροχους ανθρώπους, γιατί είστε όλοι πραγματικά υπέροχοι! Χίλια ευχαριστώ για όλα. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσετε να είστε πρώτος και μοναδικός!

Καραμπίνη Αντιγόνη

Καραμπίνη Αντιγόνη

2η ΣΣΑΣ Στρατολογικό,
18.943 Μόρια
1o Λύκειο Θέρμης
-----------------------

Με τον κ. Διαμαντή ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή ότι θα τα καταφέρω. Η εμπειρία του και η συστηματική του προπόνηση με έκαναν να τον εμπιστευτώ και να νιώσω ότι θα πετύχω. Έχοντας μπει στη σχολή που ονειρευόμουν, καταλαβαίνω πόσο σημαντική ήταν η συμβολή του.

Τσιάκου Ευπραξία

Τσιάκου Ευπραξία

ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης
5ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης
-----------------------

Η δουλειά με τον κύριο Διαμαντή μου έδωσε ώθηση να συνεχίσω και να κάνω τα “θέλω” μου πραγματικότητα.“Αυστηρός αλλά αετός” θα τον χαρακτήριζα και ευχαριστώ που με βοήθησε με τους συνεργάτες του σε αυτήν μου την προσπάθεια... Η σκληρή δουλειά απέδωσε!

Γιάννης Ευσταθιάδης

Γιάννης Ευσταθιάδης

Αν και υπάρχουν τόσοι σύλλογοι ευτυχώς έκανα τη σωστή επιλογή και ηρθα στην ομάδα όπου η οργάνωση ,η πειθαρχία και (προφανώς)η επιτυχία είναι δεδομένα .Χαρηκα πολυ που προετοιμαστηκα απο πραγματικους επαγγελματιες . Τους ευχαριστώ για όλες τις εμπειρίες που μου προσέφεραν. Αν χρειαζοταν να ξανακανω αθλητική προετοιμασία θα διάλεγα σίγουρα την ίδια ομάδα

Μαριαλένα Αλεξανδρή

Μαριαλένα Αλεξανδρή

Μακράν ο καλύτερος προπονητής και σίγουρα από τους λίγους αξιόλογους ανθρώπους που είχα την τύχη να γνωρίσω. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε να είμαι μέλος αυτής της φανταστικής οικογένειας του Diamantis Sports School και να πετύχω στις αθλητικές δοκιμασίες των στρατιωτικών σχολών. Συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε, για την επιμονή και το πείσμα σας, για τον ατσάλινο χαρακτήρα σας και για την πεποίθηση ότι η αποτυχία δεν είναι επιλογή. Ευχαριστώ τον κάθε προπονητή χωριστά για την δουλειά του και για όσα μου προσέφερε ο καθένας. Κύριε Γιάννη είστε πραγματικά ένας σπουδαίος άνθρωπος και σας ευχαριστώ που πέρα από το σώμα χτίσατε και το πνεύμα μου και μου διδάξατε την πειθαρχία, το θάρρος, την υπομονή και τόσα άλλα. Ελπίζω να συνεχίσετε με το ίδιο πάθος το έργο σας και να έχετε πάντα επιτυχίες. Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί σας!

Παπαγγέλου Άγγελος

Παπαγγέλου Άγγελος

ΣΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ
15ος στην κατάταξη
19.423 μόρια
5o ΓΕΛ Καλαμαριάς
-----------------------

Η Φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου. Ευτυχώς όμως, με τη σκληρή, μεθοδική και αδιάκοπη δουλειά υπό την καθοδήγηση του κ. Διαμαντή, κατέληξε να είναι η πιο χρήσιμη ταυτόχρονα. Ευχαριστώ για την συμβολή του!

Βαρβασούδης Αντώνης

Βαρβασούδης Αντώνης

Σ.Μ.Α. Ικάρων
7o Ενιαίο Λύκειο
Καλαμαριάς
-----------------------

Ευχαριστώ τον κ.Διαμαντή για την εξαιρετική δουλειά στην Αγωνιστική προετοιμασία μου!

Κατερίνα Μανωλή

Κατερίνα Μανωλή

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Diamantis sports school που με βοήθησε να περάσω με επιτυχία τις αθλητικές εξετάσεις των στρατιωτικών σχολών. Με υπομονή και μεθοδικότητα, μου δείξατε το δρόμο για να βελτιώσω σε σημαντικό βαθμό τις αθλητικές μου επιδόσεις, να αποκτήσω θάρρος και αγωνιστικότητα και να πιστέψω στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ τόσο για τη στήριξη, όσο και για τη συνεργασία!

Νίκος Καλτσίδης

Νίκος Καλτσίδης

Μια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της.Η προσπάθεια όμως δεν τελειώνει ποτέ γιατι η ζωή είναι ένας δια βίου αγώνας.Ειναι ένα ποδήλατο το οποίο για να μπορέσει να ισορροπήσει θα πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση.Επισης είναι και ένα από τα πολλά μαθήματα που μου έμαθε ο Κύριος Γιάννης Διαμαντής ότι στην ζωή γενικά πετυχαίνει μόνο ο άνθρωπος που εργάζεται με ζήλο και υπομονή.Ο Κύριος Γιάννης Διαμαντής και η ομάδα του, Ο Χρήστος Γιουναν, ο Χρήστος Καλαμαρας, και ο Τάσος Σαχπατσιδης, δουλεύουν μεθοδευμενα με πρόγραμμα και οργάνωση δύο στοιχεία που αν συνδιαστουν με την θέληση του εκπαιδευομενου,οδηγούν σίγουρα στην επιτυχία. Με λίγα λόγια η σχολή προετοιμασίας υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών σχολών, και σχολών Αστυνομίας του κυρίου Γιάννη είναι η καλύτερη επιλογή, δουλεύοντας με την αφρόκρεμα των προπονητών που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Για αυτό λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Κύριο Γιάννη και τους προπονητές - συνεργάτες του που με βοήθησαν να φτάσω τον στόχο μου!!

Τζαβέλα Ανθή

Τζαβέλα Ανθή

ΣΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ
19.390 μόρια
ΓΕΛ Νεάπολης Κοζάνης
-----------------------

Με τη συντονισμένη και μεθοδική προετοιμασία του προπονητή μου κ. Διαμαντή, αλλά και με τη δική μου επιμονή, κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά σας στην επιτυχία μου!

Γούλα Σταματία

Γούλα Σταματία

7η ΣΥΔ
18.764 Μόρια
1ο ΓΕΛ Κατερίνης
-----------------------

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Διαμαντή γιατί χάρη στη βοήθειά του κατάφερα να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τις αθλητικές δοκιμασίες, αλλά πολύ περισσότερο για τη στήριξή του, που με έκανε να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου!

Ξένια Γεωργίου

Ξένια Γεωργίου

Θεωρώ ότι πέρα από την εκγύμναση των μυϊκών ομαδων κερδίσαμε και εμπειρίες που μας έκαναν άτομα πιο συγκροτημένα, με πειθαρχία, υπομονή κι επιμονή και κυρίως πείσμα να συνεχίσουμε! Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι τεράστιο δίνοντας στο ατομο την ευκαιρία να επιλέξει τις προπονήσεις που επιθυμει. Η συνεργασία με τους προπονητές άψογη και αξίζει να τονιστεί ότι παλεύουν και επιμενουν μέχρι και την τελευταία μέρα στο πλάι των παιδιών!

Κέλλυ Μακρή

Κέλλυ Μακρή

Κύριε Διαμαντη, από την πρώτη στιγμή που σας αντίκρυσα και συζήτησα μαζί σας μου ενεπνευσατε εμπιστοσύνη και αξιοπιστία!!! Αυτή η εντύπωση μου, αποδείχθηκε σήμερα αληθινή αφού με επιτυχία αντεπεξήλθα στις αθλήτικες εξετάσεις των αστυνομικών σχολών! Από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για την αγάπη, την αίσθηση σιγουριάς και την πατρότητα που μας δείξατε όλο αυτό το χρόνο της σκληρής προετοιμασίας! Με σύστημα, μεθοδικότητα και απόλυτη εγγύηση μας προετοιμάσατε για να είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ, και κάτω από ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ συνθήκες ικανοί να τα καταφέρουμε και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας!!!! Ένα ευχαριστώ μόνο είναι λίγο και δεν περιλαμβάνει τα συναισθήματα της ικανοποίησης και της περηφάνειας!!! Ήταν τιμή μου που υπήρξα αθλήτρια σας!

Ανδρόνης Xάρης

Ανδρόνης Xάρης

ΣΜΥ ΟΠΛΑ
14.504 μόρια
1o ΓΕΛ Αγ. Αθανασίου
-----------------------

Σωστός προγραμματισμός, αδιαμφισβήτητη εμπειρία, άψογη δουλειά, τέλεια αποτελέσματα. Αυτά μπορούν να χαρακτηρίσουν το έργο που συντελείται από πλευράς κ. Διαμαντή. Εγώ εργάστηκα βάσει αυτών και η επιτυχία μου ήταν αναμενόμενη...

Μέγα Γεωργία

Μέγα Γεωργία

6η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΛΑ
17.937 Μόρια
ΓΕΛ Αριδαίας
------------------------

Πέρσι ήμουν υποψήφια για τις στρατιωτικές σχολές. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα και εξαιρετική πίεση. Παράλληλα, έκανα για κάποιους μήνες προπόνηση με έναν προπονητή της περιοχής μου. Τελικά το διάβασμα μου δικαιώθηκε αλλά δυστυχώς κόπηκα στο άθλημα της σφαίρας λόγω ανεπαρκούς προετοιμασίας. Φέτος αποφάσισα να ξαναδώσω για τις στρατιωτικές σχολές με το 10% κάνοντας προπόνηση με τον κύριο Διαμαντή. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες κατάφερα να ρίξω σφαίρα, πράγμα που για εμένα ήταν ακατόρθωτο δεδομένου της φυσικής μου κατάστασης! Χάρη στον κύριο Διαμαντή πέρασα με ευκολία όλες τις αθλητικές δοκιμασίες και κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Ήταν πραγματικά μια απίστευτη χρονιά που δε θα την ξεχάσω ποτέ και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου για αυτό. Ωστόσο, δε θα τον ξεχάσω ποτέ και για το ότι μου δίδαξε να ζω με πάθος, δύναμη και αγωνιστικότητα. Σας ευχαριστώ κύριε Γιάννη! Θα είστε πάντοτε το πρότυπο μου!

Μαίρη Περπερή

Μαίρη Περπερή

Εξαιρετική δουλειά από όλη την ομάδα !!! Σκληρές και καλές προπονήσεις με καταπληκτικά αποτελέσματα . Μεσα σε έξι μήνες με βοήθησαν και στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα μου. Η οργάνωση είναι καταπληκτική και το πρόγραμμα των προπονήσεων τεράστιο κάτι που μου έδωσε την δυνατότητα να συνδυάσω διάβασμα, προπονήσεις και σχολείο μέσα σε αυτή την δύσκολη χρονιά. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Πραγματικά χαίρομαι για την συνεργασία μας !!!

Άννα Μπιτζένη

Άννα Μπιτζένη

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της , μια χρονιά στην οποία ο κ.Γιαννης και οι υπόλοιποι προπονητες υπηρξαν συμπαταστάτες και συνοδοιπόροι μας.Αυτη η χρονιά θα χαρακτεί στη μνήμη μου, καθώς εκτός από την άριστη προετοιμασία για τις Στρατιωτικές σχολες, την Αστυνομία και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. , ο κ.Γιάννης και οι υπολοιποι προπονητες μας διδαξαν και κατι ακομη:
Εμείς καθορίζουμε τη ζωή μας με τις προσπαθειές μας να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θεσει, χωρίς να παραιτούμαστε μετά από κάθε αποτυχία.
Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται απο πολύ αγώνα , αλλά και ευχάριστες στιγμες που δεν θα ξεχάσω ποτέ ,καθώς και απο την γνωριμία μου με άλλους ανθρώπους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κ.Γιάννη , τον Χρήστο , τον Δημήτρη και τον Χρήστο για τα πολύτιμα πράγματα που με δίδαξαν μέσα στη χρονιά και να ξέρερε οτι θα μου λείψετε και εσείς και οι προπονήσεις.

Γκουζούλης Λάζαρος

Γκουζούλης Λάζαρος

Σχολή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ
17.662 μόρια
5o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης 
-----------------------

...Κύριε Διαμαντή σας ευχαριστώ που ήσασταν όσο αυστηρός επιβάλλεται, για να με βοηθήσετε να πετύχω το στόχο μου και να καταφέρουμε εγώ όπως και ο αδελφός μου πριν από 2 χρόνια να καταφέρουμε το 2 στα 2 στην οικογένεια!

Πατρώνη Γεωργία

Πατρώνη Γεωργία

3η ΣΑΝ
18.600 Μόρια
1ο ΓΕΛ Χορτιάτη
-----------------------

Ο Αθλητισμός θέλει συνέπεια και οργάνωση. Ο κύριος Διαμαντής πρώτα μας δίδαξε αυτά και στη συνέχεια μας βοήθησε όχι απλά να περάσουμε τα όρια, αλλά να ξεχωρίσουμε. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αθηνά Δημήτογλου

Αθηνά Δημήτογλου

Μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα έφτασε στο τέλος της...Ένα τέλος που μόνο αίσιο και γλυκό θα μπορούσε να ήταν αφού είχα στο πλευρό μου στη διάρκεια της αθλητικής προετοιμασίας μου την ομάδα του Diamantis sports school. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα ήταν λίγο για τους προπονητές μου, οι οποίοι ήταν δίπλα μου όλη την χρονιά και με στήριζαν και αγωνιστικά και ψυχολογικά (ακόμα και την ημέρα που αγωνιζόμουν ήταν έξω από το γήπεδο μέχρι που τελείωσε όλη η διαδικασία), προετοιμάζοντας με να αντιμετωπίσω τις δύσκολες συνθήκες και την αυστηρότητα της αθλητικής επιτροπής. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Νίκη Μάτσκου

Νίκη Μάτσκου

Ευχαριστώ παρα πολυ τον κυριο Γιαννη και όλους του προπονητές μου που περα απο την σκληρη προπόνηση για την επίτευξη του στοχου μας, μας περασαν αξιες σημαντικές για τη ζωη μας. Μας μαθαν να αγωνιζομαστε, να μην τα παραταμε μπροστά στις δυσκολιες και τελικα να περάσουμε με ευκολία τα αγωνίσματα!

Μαγκριώτου Χριστίνα

Μαγκριώτου Χριστίνα

Σ.Μ.Υ.
19o Ενιαίο Λύκειο
Θεσσαλονίκης
-----------------------

Ο κος Διαμαντής είχε προετοιμάσει πριν από μερικά χρόνια και τον αδελφό μου, ο οποίος και πέρασε στη σχολή Αστυφυλάκων. Έτσι, ήμουν σίγουρη και για τη δική μου επιτυχία! Άριστη προετοιμασία! Πραγματικά έμαθα να αγωνίζομαι.

Χαντόλιας Κώστας

Χαντόλιας Κώστας

ΣΣΑΣ Ιατρικό
19.485 μόρια
4o λύκειο Καλαμαριάς
-----------------------

Ευχαριστώ τον κ. Διαμαντή για την πολύτιμη βοήθειά του. Η άρτια οργάνωση και η συστηματική παρακολούθηση της πορείας μου στις προπονήσεις, συνέβαλαν στο να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα. Οι οδηγίες και οι συμβουλές του αποδείχθηκαν και μετέπειτα χρήσιμες!

Δήμητρα Χνιτίδου

Δήμητρα Χνιτίδου

Μια χρονιά γεμάτη αγχος και κούραση έφτασε στο τέλος της... Ευχαριστώ πολυ την ομάδα του κ. Διαμαντή για την άψογη αθλητική προετοιμασία.. Επίσης θελω να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ γιατι μου έμαθαν τι σημαίνει να πιστεύεις στον εαυτο σου να παλεύεις για τους στόχους σου και να μην εγκαταλείπεις ποτε την προσπαθεια που κανεις... Σας ευχαριστώ ολους από καρδιάς...

Ευαγγελία Καραλή

 Ευαγγελία Καραλή
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Διαμαντη Γιάννη για όλο αυτο το χρόνο που με βοήθησε οχι απλα να καταφαιρω να ανταπεξέλθω με επιτυχία σε ολα τα αγωνίσματα αλλα και που μου έμαθε να προσπαθώ,να αγωνίζομαι και να κυνηγάω τους στόχους μου μεχρι το ΤΕΛΟΣ..! Ακομα, Τον θαυμάζω για την απίστευτη δουλειά του μιας Κ ο τρόπος προετοιμασίας των υποψηφίων του ειναι έτη φωτός μακρυά απο τον τροπο προετοιμασίας άλλων προπονητών αλλα και για τον χαρακτήρα του απο τον οποίον έμαθα και κράτησα πολλα σημαντικά στοιχεία... Θα μου λείψουν όλοι οι προπονητές αλλα και οι στιγμές που ζήσαμε όλο αυτο το χρόνο. Κύριε Γιάννη σας ευχαριστώ για ολα , σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ακολουθήσω και να φτάσω το όνειρο μου , σας ευχαριστώ που μου μάθατε να αγωνίζομαι ,θα σας θυμαμαι για πάντα ..!!