Μεταπτυχιακές Σπουδές

1. Τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Θεσσαλονίκης και Σερρών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 το αναμορφωμένο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης αυτής και τις διατάξεις του ν.3685/08 (Φ.Ε.Κ. 148, τ.Α’/16-8-2008). Τη διοικητική υποστήριξη του προγράμματος αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

2. Τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) Θεσσαλονίκης της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Άθληση και Υγεία», σύμφωνα με τις διατάξεις της απόφασης αυτής και τις διατάξεις του ν.3685/08 (Φ.Ε.Κ. 148, τ.Α’/16-8-2008). Τη διοικητική υποστήριξη του προγράμματος αναλαμβάνει για τα δύο πρώτα έτη λειτουργίας του το Τμήμα Ιατρικής. Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

3. Από το Σεπτέμβριο του 2004 λειτουργεί στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στη «Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής».

Σοφία Χατζησταμάτη

Σοφία Χατζησταμάτη

Δεν έχω πολλά να πω... Σκληρη δουλεια αλλα αποτελεσματικη, οι προπονητες μας παντα εφερναν την υγεια μας πανω απο ολα (πραγμα αυτονοητο θα ελεγε κανεις ομως δυστυχως δεν ειναι). Εκτος απο το οτι η ομαδα με βοηθησε να επιτυχω τον στοχο μου αποτελεσαι υπεροχη παρεα, κατι εξισου σημαντικο ιδιαιτερα για την δυσκολη χρονια των πανελληνίων.

Δείτε όλα τα testimonials