Ανταλλαγές με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια

  • Το Α.Π.Θ. συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕRASMUS+ που αφορά στη συνεργασία με Πανεπιστήμια της Ευρώπης στον τομέα της εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και στην Ισλανδία, στο Λιχτενστάιν και στη Νορβηγία. Επίσης, έχει επεκταθεί στις συνδεδεμένες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και στην Κύπρο.
  • Γενικός στόχος του προγράμματος είναι να προαχθεί η συνεργασία και η κινητικότητα σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση τη ποιότητας και της σημασίας της εκπαίδευσης.
  • Μέσω του προγράμματος οι φοιτητές/-τριες μπορούν να επισκεφθούν ξένα Πανεπιστήμια –για διάστημα μεταξύ τριών μηνών κι ενός έτους- με καλυμμένο το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων διαβίωσης.

Κατερίνα Πανώρα

Κατερίνα Πανώρα

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι φέτος δεν προσπάθησα μόνη μου. Δεν απέτυχα τόσες φορές μέχρι να φτάσω στο στόχο, χωρίς να έχω κάποιον δίπλα να με στηρίζει. Αυτό τα λέει όλα. Ο κάθε προπονητής στο Diamantis Sports School αφιερώνει όλο του το χρόνο για να πετύχουμε εμείς. Οι εύκολες και οι δύσκολες περιπτώσεις. Χρήστο, Χρήστο, Δημήτρη και κύριε Γιάννη..ευχαριστώ.

Δείτε όλα τα testimonials