Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, είναι μια από τις δώδεκα κύριες βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Τοποθετημένη στον κύριο χώρο των εγκαταστάσεων του τμήματος, διευθύνεται από την επιτροπή βιβλιοθήκης και από έναν πλήρως-εκπαιδευμένο βιβλιοθηκάριο. Είναι ανοικτή από τις 9:00 έως τις 15:00, στις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας. 

  • Οι περισσότεροι τίτλοι είναι στα αγγλικά και ταξινομούνται ανά συντάκτη και θέμα.
  • Περιέχει 15.000 βιβλία και είναι συνδρομητής σε 200 περιοδικά και επιθεωρήσεις.
  • Διαθέτει 50 θέσεις αναγνωστηρίου, καθώς και δυνατότητα αναζήτησης μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
  • Τα υλικά βιβλιοθήκης μπορούν να αναζητηθούν μέσω των τερματικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που λειτουργούν σε τοπικό δίκτυο LAN.
  • Η βιβλιοθήκη συνδέεται με το Διαδίκτυο μέσω του δικτύου AtlasNet που χρησιμοποιείται από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας και επομένως στις διεθνείς βάσεις δεδομένων και τις βιβλιοθήκες.

Αλεπάκη Έφη

Αλεπάκη Έφη

Το Diamantis Sports School προσφέρει την πλέον αξιόπιστη προετοιμασία για τα σώματα ασφαλείας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Το ευέλικτο πρόγραμμα, οι συχνές (μετά τις Πανελλήνιες σε καθημερινή βάση) προσομοιώσεις των αθλητικών δοκιμασιών και η άριστη κατάρτιση των προπονητών εξασφαλίζουν την επιτυχία κάθε υποψηφίου στις εξετάσεις. Μάλιστα αυτό που ενδιαφέρει τον κ.Διαμαντή και όλους τους προπονητές δεν είναι απλώς να φτάσουμε τα όρια για τα σώματα ασφαλείας αλλά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε υψηλές επιδόσεις, επιβραβεύοντας τους καλύτερους με μετάλλια.

Δείτε όλα τα testimonials