Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Προπονούμε υποψηφίους των Τ.Ε.Φ.Α.Α. από το 1983 και κάθε χρόνο κατακτούμε όλες τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία των Αγωνισμάτων. ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΔΟΣΗΣ!

Αρχικά με τις 50 μονάδες (16,67 μέσος όρος) που πέτυχε ο Γιάννης Μακρής το 1984-85 και μέχρι σήμερα με τις 59 μονάδες (19,67 μέσος όρος) του Βασίλη Τολούδη, που στο πρώτο μας τεστ είχε μόλις 26 μονάδες και τελικά πέρασε πρώτος στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, το 2005.

Το 2018 ο μαθητής μας  Βασιλειάδης Θεόφιλος ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ.

Έτσι το DIAMANTIS SPORTS SCHOOL έχει την τιμή της διπλής κατάκτησης του 2005 - 2018.

Να σημειωθεί εδώ ότι τα Πανελλήνια ρεκόρ επίδοσης υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. είναι 10 και τα κατέχουμε όλα εμείς.

Alma eis mikos

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν ένα σύνολο μορίων μέσα από δύο διαφορετικά είδη εξετάσεων: τις γραπτές -στα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα- και τις αθλητικές. Τα αγωνίσματα είναι τέσσερα και ο κάθε υποψήφιος επιλέγει και εξετάζεται στα τρία από αυτά. Στη σφαιροβολία και στο άλμα σε μήκος γίνονται 3 προσπάθειες, από τις οποίες βαθμολογείται η καλύτερη.

 

             Αγωνίσματα Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Σφαιροβολία 6kg Σφαιροβολία 4kg
Δρόμος 400m Δρόμος 200m
Άλμα εις μήκος Άλμα εις μήκος
Κολύμβηση 50m 
ελεύθερο
Κολύμβηση 50m 
ελεύθερο

 

Το σημαντικό είναι ότι η επιτυχία εξαρτάται από τα μόρια που αθροίζονται από το σύνολο των εξετάσεων. Όσο υψηλότερη, λοιπόν, είναι η βαθμολογία στα Αγωνίσματα, τόσο χαμηλότερη μπορεί να είναι στα Πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.