Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Τεχνικών

ΦΕΚ 162Α/2001 και ΦΕΚ 659Β/2001

Στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί ειδικότητας Τεχνικού, απευθείας κατάταξης, με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου (Τ) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκπαίδευσή τους, η οποία δεν θεωρείται παραγωγική Σχολή, διαρκεί τέσσερις (04) μήνες και διενεργείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους ονομάζονται Ανθυποπλοίαρχοι (Τ) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Καταληκτικός βαθμός της σταδιοδρομίας τους είναι ο βαθμός του Υποναυάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Έλληνες πολίτες, πτυχιούχοι Ανωτάτων Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή ισοτίμων της αλλοδαπής. Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις. Οι ειδικότητες των προσληφθέντων καθορίζονται κάθε φορά ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες.  Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζονται σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη.

 

Η Γεωργία Σωτηριάδου

Η Γεωργία Σωτηριάδου

Η χρονιά τελειωσε με επιτυχία ! Χαρη στη βοηθεια των προπονητών και τη συμπαρασταση τους σε καθε δυσκολη κατασταση μπορεσα να ανταπεξελθω σε καθε αγωνισμα! Σας Ευχαριστω ολους παρα πολυ ,που με την εμπειρια σας και τις γνωσεις σας με βοηθησατε να περασω τα αθληματα !!!!!

Δείτε όλα τα testimonials