Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Ιατρών

ΦΕΚ 162Α/2001

Στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Ιατρού με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου (Ι) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκπαίδευσή τους, η οποία δεν θεωρείται παραγωγική Σχολή, διενεργείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους ονομάζονται Ανθυποπλοίαρχοι (Ι) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Καταληκτικός βαθμός της σταδιοδρομίας τους είναι ο βαθμός του Υποναυάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν Έλληνες πολίτες, πτυχιούχοι Ιατρικών Σχολών της ημεδαπής ή ισοτίμων της αλλοδαπής. Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υγειονομικές εξετάσεις. Οι ειδικότητες των προσληφθέντων καθώς και οι προϋποθέσεις και διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό καθορίζονται κάθε φορά ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες, σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη.

Ανατολή Τσιοσκουνίδου

Ανατολή Τσιοσκουνίδου

Diamantis Sports School: μία ομάδα, μία οικογένεια. 
Εάν θέλεις κι εσύ να πετύχεις και να φτάσεις ψηλά γίνε μέλος αυτής της ομάδας. 
Η επιτυχία είναι μονόδρομος και είναι στο χέρι σου. Φόρεσε το πορτοκαλί μπλουζάκι σου και ετοιμάσου να απογειωθείς.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου που ήταν δίπλα μου και με στήριζαν μέχρι το τέλος.. μέχρι να πετύχω. 
Ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Να είστε όλοι καλά!!

Δείτε όλα τα testimonials