24 Αυγούστου 2021

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ειδικότητας Τεχνικού, έτους 2021, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την απευθείας κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.) συνολικά δεκατριών (13) Αξιωματικών Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών) ειδικότητας Τεχνικού με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η πλήρωση των θέσεων θα γίνει από διπλωματούχους συγκεκριμένων Σχολών Πολυτεχνείων και των Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή ισοτίμων και αντίστοιχων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 01- 01- 1991 και μετά. Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,65 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα.

Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην προκήρυξη υπάρχει σημείωση ότι εάν διαπιστωθεί ότι υποψήφιος φέρει δερματοστιξία (τατουάζ) ή οπές από διάτρηση σώματος (piercing), σε εμφανές, κατά την περιβολή της στρατιωτικής στολής, σημείο του σώματός του, θα αποκλείεται του διαγωνισμού.

Όσοι/ες έχουν τα απαιτούμενα προσόντα (δείτε αναλυτικά παρακάτω) και επιθυμούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Τεχνικού, υποβάλουν αίτηση μαζί με πλήρη δικαιολογητικά, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ με συστημένη αλληλογραφία, τις ημερομηνίες από 01-09-2021, ημέρα Τετάρτη, έως και 30-09-2021, ημέρα Πέμπτη, στην αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης του διαγωνισμού, στην διεύθυνση που θα δείτε στο σχετικό έγγραφο.

Προκήρυξη

Πηγή: https://www.aftodioikisi.gr/