25 Νοεμβρίου 2021

1.Ανακοινώνεται ότι, την 24-11-2021, ημέρα Τετάρτη, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι κάτωθι Πίνακες του διαγωνισμού απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Τεχνικού έτους 2021:

 

α) Ο ενιαίος Πίνακας Συμμετεχόντων και ο ενιαίος Πίνακας Απορριφθέντων υποψηφίων του διαγωνισμού. Επισημαίνεται ότι, για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων και με βάση την αρχή της αναλογικότητας, στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής οι απορριφθέντες υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

β) Οι Πίνακες Συμμετεχόντων ανά κατηγορία διπλωματούχων και κατά φθίνουσα σειρά αποτελέσματος της διαδικασίας μοριοδότησής τους.

γ) Ο συγκεντρωτικός Πίνακας Καλουμένων υποψηφίων οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιασθούν για ΥΨΟΜΕΤΡΗΣΗ την 01-12-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ΤΕΡΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΙΔΟΥ, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ).

 

2. Οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει σε κάθε διαδικασία του διαγωνισμού να φέρουν το Δελτίο Ταυτότητάς τους. Επιπρόσθετα, κατά την παρουσίασή τους θα πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα και να επιδείξουν Πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού τους ή Πιστοποιητικό νόσησής τους ή Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για COVID-19 [PCR (τελευταίων 72 ωρών) ή Rapid test (τελευταίων 48 ωρών)], σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις

Ανακοίνωση Τεχνικών - Υψομέτρηση

Πίνακας Καλούμενων

Πίνακας Συμμετεχόντων

Πίνακας Απορριφθέντων

Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί κατά φθίνουσα

Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί κατά φθίνουσα

Μηχανολόγοι Μηχανικοί κατά φθίνουσα

Ναυπηγοί κατά φθίνουσα

Πολιτικοί Μηχανικοί κατά φθίνουσα

Χημικοί Μηχανικοί κατά φθίνουσα