08 Ιουνίου 2020

Πάμε στις εξετάσεις πανέτοιμοι και στα Ψυχομετρικά Τεστ!!!

Το DIAMANTIS SPORTS SCOOL είναι το Π Ρ Ω Τ Ο πρόγραμμα αθλητικής προετοιμασίας υποψηφίων για Στρατιωτικές Σχολές, Ένστολα επαγγέλματα, Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην Ελλάδα και το πρώτο και μοναδικό που ξεκίνησε την προετοιμασία τους για την Ψυχομετρική Δοκιμασία, την οποία οι μαθητές του απολαμβάνουν όλο το έτος, με πολλαπλά μαθήματα από εξειδικευμένο Ψυχολόγο.

Το Σάββατο 30 Μαΐου, στις 5 μμ πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2ο μέρος της Ημερίδας Ψυχομετρικών Δοκιμασιών για τους υποψήφιους μαθητές του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL, από την εξειδικευμένη Ψυχολόγο μας κα Βασιλική Ασκητοπούλου, Ψυχολόγο - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, MSc, MEd, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας.

Στόχος της ημερίδας ήταν οι μαθητές μας να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της ομαδικής και ατομικής συνέντευξης. Έγινε αναφορά σε πιθανά θέματα που θα εξεταστούν στη δοκιμασία της ομαδικής συνέντευξης και ερωτήσεις που θα δεχτούν στη διαδικασία της ατομικής συνέντευξης τις ημέρες των εξετάσεων. Επίσης αναλύθηκαν οι βασικές αρχές της επικοινωνίας και της διαλογικής συζήτησης που οφείλουν να ακολουθήσουν στη διαδικασία της ομαδικής και ατομικής συνέντευξης, αλλά και τα στοιχεία "της γλώσσας του σώματος" τα οποία πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι όπως η στάση του σώματος, οι χειρονομίες και οι εκφράσεις του προσώπου τους, ώστε να έχουν μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία στη διάρκεια της εξέτασης.

Θα ακολουθήσουν επόμενα μαθήματα για την περαιτέρω εξάσκηση των μαθητών στα ψυχομετρικά τεστ. Στα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν και καινούργιοι μαθητές, για τους οποίους ακολουθείται εξατομικευμένο πρόγραμμα, ώστε να αναπληρωθούν τα προηγούμενα μαθήματα.

ημερίδα ψυχομετρικών

 

ψυχομετρικά