Σχολές Αστυνομίας

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ελασ

H EΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΣ
Πάνω από 5.650 υποψήφιοι που προετοιμάστηκαν κοντά μας, απέκτησαν ψυχολογία νικητή και συνεχίζουν έτσι τις ζωές τους.

ΕΔΩ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΨΥΧΗ, ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!

Όμοιες με τις Σχολές του Στρατού είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται για την εισαγωγή στις Σχολές της Αστυνομίας. Το επιλογικό σύστημα που περιλαμβάνει τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες, τις Υγειονομικές Εξετάσεις και τις Αθλητικές Δοκιμασίες ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Και στις Σχολές της Αστυνομίας δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός των ορίων επίδοσης μεταξύ αγοριών και κοριτσιών.

Με τα κοινά κατώτατα όρια των επιδόσεων, οι απαιτήσεις από τα κορίτσια είναι σαφώς μεγαλύτερες!
Από τα ετήσια αποτελέσματα προκύπτει εύκολα το συμπέρασμα ότι οι περισσότερες υποψήφιες δεν προετοιμάζονται σωστά παρά την προσπάθειά τους και τις δαπάνες των γονιών τους. Για παράδειγμα, τον Ιούλιο του 2005, από τις 424 υποψήφιες που εξετάστηκαν, πέρασαν μόνο οι 43 ενώ το 2010 που ήταν μια σχετικά «καλή» χρονιά απέτυχε το 80,86% των κοριτσιών, μεταξύ αυτών και πολλές αριστούχες στα μαθήματα!

Για τα αγόρια, τα όρια είναι πιο βατά αλλά κι εδώ χρειάζεται προσοχή: οι Ψυχομετρικές και οι Αθλητικές Δοκιμασίες κρίνουν σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα πολλών μηνών προετοιμασίας για τις εισαγωγικές. Ο υποψήφιος δεν πρέπει να διακινδυνεύσει να κάνει λάθη -με άψογη τεχνική, σωματική ετοιμότητα και αυτοπεποίθηση οφείλει να σιγουρέψει το αποτέλεσμα!

Γι αυτό στο Diamantis Sports School δίνουμε τόση σημασία στην συνολική προετοιμασία του υποψηφίου. Και γι αυτό χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια έχουμε πετύχει ένα ρεκόρ επιτυχιών τα τελευταία τριάντα χρόνια. Και γι αυτό υπογράφουμε το συμβόλαιο εγγύησης με κάθε υποψήφιο που αναλαμβάνουμε. Και γι αυτό όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα μας, υπάρχουν μόνο χαμόγελα!

Συμβόλαιο εγγύησης

Συμβόλαιο εγγύησης
Στο Diamantis Sports School ό,τι λέμε το υπογράφουμε. Και δεσμευόμαστε για αυτά που υπογράφουμε.