ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ «ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΨΗΛΩΝ ΑΞΙΩΝ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ. Το κάνουμε με απόλυτη επιτυχία εδώ και τριάντα έξι χρόνια και το εγγυόμαστε με συμβόλαιο επιστροφής των διδάκτρων στο τριπλάσιο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ!

ύψος

Σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές, μπορούν να εισαχθούν άνδρες και γυναίκες, ισότιμα και χωρίς ποσοστώσεις θέσεων, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Έτσι οι απαιτήσεις είναι πλέον ίδιες για όλους και τα Αγωνίσματα μπορούν να κρίνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. 

Οι προκαταρκτικές εξετάσεις που προβλέπονται για όλους τους υποψηφίους περιλαμβάνουν Ψυχομετρικές Δοκιμασίες, Υγειονομικές Εξετάσεις και Αθλητικές Δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι από τις υγειονομικές επιτροπές, περνούν στη συνέχεια στις Αθλητικές Δοκιμασίες. Ακόμη κι αν η βαθμολογία τους στις Γραπτές Εξετάσεις υπερκαλύπτει τις βάσεις των Σχολών, εάν δεν περάσουν τα κατώτατα όρια σε όλα τα αγωνίσματα των Αθλητικών Εξετάσεων, απορρίπτονται αυτομάτως.

Προσοχή! Εδώ και χρόνια, δεν υπάρχει διαχωρισμός των ορίων επίδοσης μεταξύ αγοριών και κοριτσιών -από το 2002 ισχύουν τα όρια των Ανδρών- και αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια οφείλουν να κάνουν πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, [το 73,8% των κοριτσιών απέτυχε στις Αθλητικές Δοκιμασίες το 2006, το 78,7% το 2007, το 78,89% το 2008... το 79,17% των εξεταζόμενων κοριτσιών απέτυχαν το 2010, δηλαδή από τις 725 κοπέλες, κόπηκαν οι 574!]. Και στα αγόρια πάντως η στάση των εξεταστών έγινε αυστηρότερη.

Γι αυτούς τους λόγους η συστηματική και έγκαιρη προετοιμασία για τα Αγωνίσματα είναι πλέον απαραίτητη. Η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τα Λύκεια, τονίζει συγκεκριμένα ότι “Οι υποψήφιοι -ες, για να επιτύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων, καλό θα είναι να έχουν εκ των προτέρων κατάλληλα προετοιμασθεί”.

Συμβόλαιο εγγύησης

Συμβόλαιο εγγύησης
Στο Diamantis Sports School ό,τι λέμε το υπογράφουμε. Και δεσμευόμαστε για αυτά που υπογράφουμε.