Στρατιωτική Εκπαίδευση

Ο Ν. Δόκιμος από την είσοδό του στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων παράλληλα με την Ακαδημαϊκή και Ναυτική εκπαίδευση λαμβάνει και Στρατιωτική, η οποία θα τον βοηθήσει στην καριέρα του. Η Στρατιωτική εκπαίδευση ξεκινάει από την βασική εκπαίδευση όπου ο Ν. Δόκιμος προσαρμόζεται στο στρατιωτικό περιβάλλον, μαθαίνει τη χρήση των όπλων και των κανόνων πειθαρχίας.

Από μία Ναυτική Σχολή δεν μπορεί να λείπουν ως θεσμοί, αλλά και ως μέρος της στρατιωτικής εκπαίδευσης, οι παρελάσεις και οι συμμετοχές σε αγήματα, διμοιρίες επιδείξεων και ασκήσεις ενόπλου και αόπλου. Στις εθνικές εορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου άγημα Ναυτικών Δοκίμων πρωτοστατεί στην εκπροσώπηση του Πολεμικού Ναυτικού στις μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα.

Παράλληλα με την Ακαδημαϊκή και τη Ναυτική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των σπουδών στην Σ.Ν.Δ. εκτελούνται σεμινάρια και μαθήματα περί Ηγεσίας, ώστε να εξοικειωθεί επί θεμάτων Διοίκησης και Ελέγχου του προσωπικού με σκοπό τη δημιουργία των αυριανών των Ηγετών που θα διοικήσουν το Πολεμικό Ναυτικό.

Η εκπαίδευση συντελείται με ασκήσεις ακριβείας χειρισμού των όπλων καθώς και με εκτέλεση πυρών με διάφορους τύπους όπλων Φορητού Οπλισμού και Πυροβόλων Όπλων κατά τη διάρκεια των Χειμερινών και Θερινών Εκπαιδευτικών Πλόων.

Νικηφόρος Μπολδόγλου

Νικηφόρος Μπολδόγλου

Αυτή η δύσκολη και κουραστική σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ πολύ ολους τους προπονητές για την υποστήριξη,την αψογη προετοιμασία,και την υπομονή που δειξανε! Οι καλύτεροι με διαφορά!!! TRAIN WITH THE BEST!!!

Δείτε όλα τα testimonials