Αθλητική προετοιμασία για Λιμενικό Σώμα

Θεσσαλονίκη - Καυτανζόγλειο - Αμπελόκηπους - Θέρμη - Λαγκαδάς

Εισαγωγή στo Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή

  • Για πρώτη φορά εισαγωγή το 2019 μέσω Πανελλαδικών
  • Εξαιρετική επιλογή επαγγέλματος
  • Σχετικά χαμηλές βάσεις ως νέα σχολή

Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή είναι ένοπλο Σώμα ασφαλείας, στρατιωτικώς οργανωμένο, το ένστολο προσωπικό του οποίου έχει την ιδιότητα του στρατιωτικού, σύμφωνα με τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα (ΣΠΚ). Στο προσωπικό του εφαρμόζονται οι διατάξεις που αφορούν τα άλλα ένοπλα Σώματα καθώς και οι διατάξεις του άρθρου 129 του Κώδικα Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, που κυρώθηκε με τον ν. 3079/2002 (ΦΕΚ 311 Α΄).

Η συνολική δύναμη του σε ανθρώπινο δυναμικό ανέρχεται σε 7.500 χιλιάδες άτομα και διευρύνονται συνεχώς εν όψει των αυξημένων απαιτήσεων αστυνόμευσης των Λιμένων της χώρας με σκοπό το γενικότερο εκσυγχρονισμό και ισχυροποίηση της τάξης και ασφάλειας μιας Ευρωπαϊκής χώρας, ναυτικά προσανατολισμένης όπως είναι η Ελλάδα.

Εικόνα
Αλμα εις μήκος

Προκαταρτικές Εξετάσεις

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ), οι οποίες περιλαμβάνουν υγειονομικές εξετάσεις, αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (TESTS), που διενεργούνται με μέριμνα του Επιτελείου Α.Π.Σ.

Ψυχοτεχνική Δοκιμασία

Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε γραπτή δοκιμασία (TEST Προσωπικότητας) και προφορική δοκιμασία (συνέντευξη) ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.

Σωματομετρικά

Καθορίζεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και 1.63 μ. οι γυναίκες χωρίς υποδήματα.

Υγειονομικές εξετάσεις

Οι υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί στις υγειονομικές εξετάσεις από την αρμόδια Επιτροπή του Λιμενικού Σώματος, παρουσιάζονται ενώπιον Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών σύμφωνα με το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων, με κατάλληλη αθλητική περιβολή και υποβάλλονται σε αθλητικές δοκιμασίες.

Αθλητικές δοκιμασίες

Όσοι κριθούν «Κατάλληλοι» από την Α.Ν.Υ.Ε., υποβάλλονται σε αθλητική δοκιμασία ενώπιον της Επιτροπής Αθλητικής Δοκιμασίας, που συγκροτείται με Απόφαση Αρχηγού Λ.Σ, σύμφωνα με πρόγραμμα που αναρτάται στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ξεκίνησε έγκαιρα την προετοιμασία σου με έκπτωση 45%

Κάθε χρόνο το Diamantis Sports School δίνει:

  • Έκπτωση έως 45% σε όσους ξεκινούν έγκαιρα την προετοιμασία τους (Α΄και Β΄Λυκείου)
  • 10 υποτροφίες στους υποψήφιους που διαπρέπουν
  • 5 υποτροφίες με κλήρωση

Σχολές Λιμενικού Σώματος

Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων

Η εκπαίδευση των Δοκίμων πραγματοποιείται στη Σχολή που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (εφεξής Σ.Ν.Δ.) του Πολεμικού Ναυτικού (εφεξής Π.Ν.) στον Πειραιά.

Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών

Η Σχολή λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Μ.Υ.Ν.) του Πολεμικού Ναυτικού, στον Σκαραμαγκά και η εκπαίδευση διαρκεί εννέα (09) μήνες. Κατά τη διάρκεια της, οι Δόκιμοι διαμένουν και σιτίζονται εντός αυτής.

Σχολή Λιμενοφυλάκων

Η εκπαίδευση των δοκίμων θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Πειραιά. Μέρος της εκπαίδευσης πραγματοποιείται σε Υπηρεσίες και πλοία - σκάφη του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. , σε πολεμικά ή εμπορικά πλοία καθώς και σε άλλες υπηρεσίες της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

Σχολεία Λιμενικού Σώματος

Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Τεχνικών

Στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί ειδικότητας Τεχνικού, απευθείας κατάταξης, με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου (Τ) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκπαίδευσή τους, η οποία δεν θεωρείται παραγωγική Σχολή, διαρκεί τέσσερις (04) μήνες και διενεργείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Ιατρών

Στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Ιατρού με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου (Ι) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκπαίδευσή τους, η οποία δεν θεωρείται παραγωγική Σχολή, διενεργείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Οικονομικών

Στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Οικονομικού με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου (Ο) Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η εκπαίδευσή τους, η οποία δεν θεωρείται παραγωγική Σχολή, διενεργείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Λιμενοφυλάκων.

Σχολείο Ανθυποπλοιάρχων Ιερέων

Στο Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και Αξιωματικοί ειδικότητας Ιερέα με τον βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και προέρχονται από κληρικούς με πτυχίο Ανώτατης Θεολογικής Σχολής.

Σχολείο Σημαιοφόρων Ειδικής Μονιμότητας

Στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εισάγονται και   Σημαιοφόροι Ειδικής Μονιμότητας (Ε.Μ), χειριστές αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Οι προϋποθέσεις και η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζονται σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη.

Συχνές Ερωτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές

Πότε να αρχίσω προπόνηση;

Εξαρτάται από το αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης , την αθλητική σου υποδομή, το σωματότυπό σου. Σε κάθε περίπτωση εμείς στο DIAMANTIS SPORTS SCHOOL αξιολογούμε όλες τις παραμέτρους με προσοχή και αφού σε περάσουμε από tests σου προτείνουμε πότε να αρχίσεις προπόνηση.

Τι είναι τα ψυχομετρικά τεστ;

Η Ψυχομετρική Δοκιμασία γίνεται μπροστά σε Επιτροπή Αξιωματικών. Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε γραπτή δοκιμασία -tests Προσωπικότητας- και σε προφορική, για να διαπιστωθεί αν είναι κατάλληλοι για σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις ή την Αστυνομία.

Η Ψυχομετρική Δοκιμασία ήταν μια εξέταση ρουτίνας -απορρίπτονταν όσοι πραγματικά είχαν πρόβλημα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από το 2006 και μετά, κάθε χρόνο και σε μεγαλύτερο βαθμό, έντονα αυξητικό, οι Ψυχομετρικές Δοκιμασίες «κόβουν» όλο και περισσότερους υποψηφίους. Μόνο το 2012 απέτυχαν με αυτόν το τρόπο 231 υποψήφιοι!

Άρα μπορεί να καθησυχάσει ο υποψήφιος που είναι βέβαιος για το ότι δεν παρουσιάζει ψυχολογικές διαταραχές; Όχι .

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ το 2014 έδωσε εντολή στους Ψυχολόγους του Στρατού να λύσουν ένα μεγάλο πρόβλημα των Σωμάτων Ασφαλείας: Είναι χιλιάδες οι υποψήφιοι γι΄αυτές τις σχολές -καλό αυτό από τη μια μεριά, μεγάλο φάσμα επιλογής - όμως από την άλλη στην συντριπτική πλειοψηφία τους τα παιδιά, ενδιαφέρονται αποκλειστικά για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και καθόλου για το ίδιο το Στρατό, την Αστυνομία κτλ . Οι σχολές αυτές μάλιστα δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση μια από τις επιλογές τους, αν ή χώρα μας δεν βίωνε τέτοια οικονομική κρίση.

Όμως ο Στρατός, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Λιμενικό είναι στην ουσία οι εργοδότες. Και κάθε εργοδότης οφείλει να προσλάβει προσωπικό με κυριότερο κριτήριο το πραγματικό ενδιαφέρον και την αγάπη προς το αντικείμενο εργασίας. Έτσι οι ψυχολόγοι των Σωμάτων μέσω των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών καλούνται να λύσουν αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Καλούνται να ξεχωρίσουν τα πρόβατα από τα ερίφια και να επιτρέψουν στους υποψήφιους που πραγματικά ενδιαφέρονται για μια καριέρα στα Σώματα Ασφαλείας να προχωρήσουν και αν απορρίψουν πολλούς από τους άλλους. Γι αυτό και τα τελευταία 3 χρόνια τα Ψυχομετρικά δυσκόλεψαν . Διαρκούν 2 μέρες – την πρώτη ημέρα ο υποψήφιος εξετάζεται για 5 με 7,5 ώρες και την δεύτερη ημέρα 3 έως 5 ώρες.

Επίσης κάθε χρόνο προστίθενται νέα θέματα όπως Αριθμητικού, Λογικού, Χωρικού, Γνωστικού, Διαγραμματικού Συλλογισμού κτλ. που πραγματικά προβληματίζουν πολύ, είναι σύνθετα και απαιτούν μελέτη, οξύ νου και ετοιμότητα.

Πόσοι κόβονται στα αγωνίσματα;

Από το 2002, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις για εισαγωγή σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές, άνδρες και γυναίκες. Η εισαγωγή τους γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ποσοστού θέσεων ανδρών ή γυναικών, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Κατά συνέπεια, οι βάσεις για τα κορίτσια γίνονται πολύ πιο προσιτές απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια (αύξηση αριθμού θέσεων), αλλά το πρόβλημα μετατοπίζεται πλέον στα Αγωνίσματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι προκαταρκτικές εξετάσεις που προβλέπονται για τους υποψηφίους, υπόκεινται σε ένα ενιαίο επιλογικό σύστημα που περιλαμβάνει Ψυχομετρικές Δοκιμασίες, Υγειονομικές Εξετάσεις και Αθλητικές Δοκιμασίες.

Οι υποψήφιοι που κρίνονται κατάλληλοι από τις υγειονομικές επιτροπές, περνούν στη συνέχεια στις Αθλητικές Δοκιμασίες.

Ακόμη κι αν η βαθμολογία των υποψηφίων στις Γραπτές Εξετάσεις υπερκαλύπτει τις βάσεις των Σχολών, εάν δεν περάσουν τα όρια των Αθλητικών Εξετάσεων, απορρίπτονται αυτομάτως. Οι επιδόσεις των υποψηφίων θα πρέπει να ξεπερνούν τα προκαθορισμένα κατώτατα όρια σε όλα τα αγωνίσματα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι δεν υφίσταται κανένας διαχωρισμός των ορίων επίδοσης μεταξύ αγοριών και κοριτσιών. Αυτό σημαίνει ότι τα όρια που ίσχυαν για τα αγόρια, ισχύουν πλέον και για τα κορίτσια. Έτσι, τον Ιούλιο του 2006, απέτυχε στις Αθλητικές Δοκιμασίες το 73,8%, τον Ιούλιο του 2007 το 78,7% και τον Ιούλιο του 2008 το 78,89% των εξεταζόμενων κοριτσιών (από τις 488 κοπέλες, κόπηκαν οι 385). Τον Ιούλιο του 2010, απέτυχε το 79,17% των κοριτσιών (από τις 725 κοπέλες, κόπηκαν οι 574), αλλά και στα αγόρια η στάση των εξεταστών έγινε αυστηρότερη.

Επομένως, γίνεται αντιληπτή η σημαντικότητα των Αθλητικών Εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στις Στρατιωτικές Σχολές.

σ.σ.: Η Εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας για τα Λύκεια, τονίζει συγκεκριμένα ότι “Οι υποψήφιοι -ες, για να επιτύχουν τα όρια επίδοσης των αγωνισμάτων, καλό θα είναι να έχουν εκ των προτέρων κατάλληλα προετοιμασθεί”. 

Πόσοι είναι οι εισακτέοι στις Στρατιωτικές σχολές;

Με βάση την προκήρυξη του 2021.

Ο αριθμός εισακτέων ανά σχολή και τμήμα ανακοινώνεται κάθε χρόνο από τις προκηρύξεις των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τι είναι ο δείκτης μάζας σώματος;

Ο ορισμός Δείκτης Μάζας Σώματος (Δ.Μ.Σ.) είναι μια γενική ιατρική ένδειξη για τον υπολογισμό του βαθμού παχυσαρκίας ενός ατόμου ή καλύτερα από την απόκλιση του από το ιδανικό βάρος.

Αν ο υποψήφιος δεν είναι αυστηρά μέσα στο επιθυμητό εύρος που ορίζουν τα Σώματα Ασφαλείας απορρίπτεται αυτόματα.

Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσω στις προπονήσεις;

Αυτό εξαρτάται από το αν είσαι αγόρι ή κορίτσι, το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, την αθλητική σου υποδομή, το σωματότυπό σου.

Σε κάθε περίπτωση αξιολογούμε όλες τις παραμέτρους με προσοχή και αφού σε περάσουμε από tests, σου προτείνουμε πότε να αρχίσεις προπόνηση και πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσεις-πάντα τον ελάχιστο δυνατό, δεδομένου ότι ο χρόνος σου είναι πολύτιμος (πολύωρο διάβασμα-Φροντιστήριο-Σχολείο) αλλά και τόσο-όσο, ώστε να περάσεις σίγουρα τα Αγωνιστικά Όρια.

Ανάλογα με τα παραπάνω θα χρειαστείς 1 έως και 3 φορές προπόνηση την εβδομάδα.

Το DIAMANTIS SPORTS SCHOOL είναι ο πληρέστερος και ο πλέον εξειδικευμένος φορέας στην Ελλάδα προετοιμασίας υποψηφίων.

Στο πρόγραμμα προπονήσεων του ο κάθε υποψήφιος επιλέγει από 210 προπονήσεις τον μήνα, επτά ημέρες την εβδομάδα και το Σάββατο και την Κυριακή, από το πρωί ως το βράδυ, σε όλα τα στάδια και τα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης.

Δεν έχω γυμναστεί ποτέ μου. Θα τα καταφέρω;

Απολύτως σίγουρα.

Γι αυτό και σε όλους τους γονείς των παιδιών που προετοιμάζουμε ανεξαρτήτως αθλητικής υποδομής, φύλλου, κιλών (ακόμη κι αν πρόκειται για ακραίους σωματότυπους με μηδενική αθλητική υποδομή) εγγυόμαστε με Συμβόλαιο εγγύησης την επιτυχία του στα Αγωνίσματα: Είμαστε τόσο σίγουροι για την επιτυχία σου ώστε υπογράφουμε Συμβόλαιο ότι αν κοπείς στα Αγωνίσματα θα σου επιστρέψουμε την αμοιβή μας στο τριπλάσιο!!!

Μάλιστα το συμβόλαιο εγγύησης απευθύνεται και αφορά Κυρίως τις δύσκολες ή και τις ακραία δύσκολες περιπτώσεις.

Δημιουργήθηκε για να απαντήσει στην πιο πάνω ερώτηση από τον κ. Διαμαντή και για να δείξει τη διαφορά και την υπεροχή του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL.

Ποιες είναι οι καλύτερες σχολές των σωμάτων ασφαλείας για να δηλώσω;

Εδώ η απάντηση είναι υποκειμενική, εξαρτάται από εσένα και τα θέλω σου.

Ωστόσο, παρότι είναι μια σαφώς προσωπική επιλογή, είναι μια ερώτηση σε εμένα τον Γιάννη Διαμαντή γίνεται πολύ συχνά. Επίτρεψέ μου όμως να σου πω τη γνώμη μου, λόγω εμπειρίας και γνώσης (χιλιάδες παιδιά που προετοίμασα αποφοιτήσαν από όλες τις σχολές του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού).

Έτσι μέσω αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που φοιτούν αρχικά και υπηρετούν μετά, έχω πλήρη γνώση:

  1. συνθηκών φοίτησης – καριέρας
  2. μεταθέσεων
  3. οικονομικών απολαβών, όχι μόνο μισθολογικά αλλά και μέσω προγραμμάτων ή ειδικών μεταθέσεων κτλ
  4. επαγγελματική εξέλιξη
  5. βαθμού δυσκολίας και ποιότητα ζωής.

Άρα την άποψή μου θα στην πω έτσι:

Αν ήσουν γιος μου , αν ήσουν κόρη μου, θα σου έλεγα να δηλώσεις τα εξής, με την εξής σειρά:

1) Σ.Σ.Α.Σ.

Φυσικά και είναι οι κορυφαίες επιλογές οι σχολές της Σ.Σ.Α.Σ. όχι μόνο για τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και για το σύνολο των σχολών στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, πράγμα που το δείχνουν καθαρά οι βάσεις τους.

Σου παρέχουν :

  •    Κορυφαία επαγγελματική αποκατάσταση
  •    Κορυφαία κοινωνική αναγνώριση
  •    Εξαιρετική ποιότητα ζωής
  •    Ελάχιστες μεταθέσεις
  •    Τους κορυφαίους μισθούς στα Σώματα Ασφαλείας

Όσο δε αφορά τη Σ.Σ.Α.Σ. Ιατρική και Οδοντιατρική τη δυνατότητα όχι απλά μιας οικονομικά άνετης ζωής, αλλά πολύ περισσότερο του πλουτισμού, δεδομένου του προνομίου που σου παρέχεται από το στρατό, δημιουργίας και ιδιωτικού ιατρείου παράλληλα...

2) Πυροσβεστική Ακαδημία

  •    Εξαιρετική μεγάλη κοινωνική αποδοχή για τον ''πυροσβέστη''
  •    Για μεγάλο μέρος του χρόνου που οι δασικές πυρκαγιές δεν απειλούν τη χώρα, ο φόρτος εργασίας είναι σημαντικά μικρότερος (εκτός από την περίοδο του καλοκαιριού).
  •    Λόγω αυτού περισσότερος ελεύθερος χρόνος με ποιότητα ζωής.
  •    Λίγες μεταθέσεις.

3) Σχολές της Αεροπορίας Σ.Μ.Υ.Α. (πρώην ΣΤΥΑ-ΣΥΔ-ΣΙΡ)

Εξαιρώ την Ικάρων η οποία είναι η σχολή της καρδιάς μου, αλλά και η σχολή της καρδιάς όσων την επιλέξουν. Με τρομερές απαιτήσεις – βαθμό ετοιμότητας και η πλέον μάχιμη. Μια σχολή που πρέπει να επιλέγεται με προσοχή, λόγω της τεράστιας ιδιαιτερότητας της -πολλές φορές ακραίες συνθήκες ψυχικές και σωματικές, διαρκή εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες, επικινδυνότητα αλλά και απίστευτες συγκινήσεις.

Σ.Μ.Υ.Α. Οι βάσεις τους λένε την αλήθεια για το πόσο καλές επιλογές είναι.

Σημειώνω ότι η Ευελπίδων Όπλα, δηλαδή η σχολή από την οποία αποφοιτούν οι αξιωματικοί καριέρας του στρατού Ξηράς έχει βάση (2018) 15.990 μόρια, ενώ η κατεύθυνση Τεχνολογικής Υποστήριξης από την οποία αποφοιτούν οι υπαξιωματικοί του Τεχνικού Σώματος Αεροπορίας 16.056 μόρια, η κατεύθυνση Επιχειρησιακής Υποστήριξης 16.720 και η κατεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης, δηλαδή οι υπαξιωματικοί διοίκησης Αεροπορίας 16.881 μόρια, δηλαδή 891 μόρια πάνω από την Ευελπίδων. Φυσικά και υπάρχουν λόγοι για αυτό:

  •    Πιο χαλαρές εργασιακές συνθήκες στις σχολές της Αεροπορίας από της σχολές του Στρατού Ξηράς.
  •    Λιγότερες και πιο ήπιες σε κόπωση ασκήσεις που τις περισσότερες φορές πραγματοποιούνται σε πολύ πιο βατό περιβάλλον.
  •    Σαφώς λιγότερες μεταθέσεις ( σε πόλεις με στρατιωτικά αεροδρόμια)
  •    "Ατσαλάκωτο" το προσωπικό της αεροπορίας (φυσικά εξαιρούνται οι Ίκαροι) σε σχέση με αυτό του Στρατού Ξηράς ή του Πολεμικού Ναυτικού.

Είμαι υπέρβαρος –η ή είμαι πολύ αδύνατος-η , θα τα καταφέρω με τα αγωνίσματα;

Απολύτως σίγουρα.

Από το 1983 προετοιμάσαμε πολλά παιδιά με σοβαρά προβλήματα όσο αφορά τον σωματότυπο. Πολύ αδύνατα ή υπέρβαρα παιδιά, πολλές φορές ακραία έξω από τον Δείκτη Μάζας Σώματος που ορίζεται από τις Σχολές.

Πάντα με επιτυχία.

Στο πρόγραμμά μας έχουμε όλους τους επιστήμονες και τα εργαλεία, για να πετυχαίνουμε αυτό που για τους άλλους φαντάζει χαμένη υπόθεση εξ' αρχής.

Και όχι μόνο το πετυχαίνουμε για την εισαγωγή σου, άρα για την επαγγελματική σου αποκατάσταση -το πετυχαίνουμε για χάρη μιας νέας ζωής, μιας ζωής γεμάτη ενέργεια, δράση, ομορφιά και υγεία που ταιριάζει σε ένα νέο παιδί στο ξεκίνημα του υπέροχου ταξιδιού της!

Γι αυτό και σε όλους τους γονείς των παιδιών που προετοιμάζουμε ανεξαρτήτως αθλητικής υποδομής, φύλλου, κιλών (ακόμη κι αν πρόκειται για ακραίους σωματότυπους με μηδενική αθλητική υποδομή) εγγυόμαστε με Συμβόλαιο εγγύησης την επιτυχία του στα Αγωνίσματα: Είμαστε τόσο σίγουροι για την επιτυχία σου ώστε υπογράφουμε Συμβόλαιο ότι αν κοπείς στα Αγωνίσματα θα σου επιστρέψουμε την αμοιβή μας στο τριπλάσιο!!!

Μάλιστα το συμβόλαιο εγγύησης απευθύνεται και αφορά Κυρίως τις δύσκολες ή και τις ακραία δύσκολες περιπτώσεις.

Δημιουργήθηκε για να απαντήσει στην πιο πάνω ερώτηση από τον κ. Διαμαντή και για να δείξει τη διαφορά και την υπεροχή του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL.

Διάβασε επίσης

ΑΘλήματα για γυναίκες - άντρες για στρατιωτικές σχολές στη μάχη της εισαγωγής

Από το 2002, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις για εισαγωγή σε όλες τις Στρατιωτικές Σχολές, άνδρες και γυναίκες. Η εισαγωγή τους γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ποσοστού θέσεων ανδρών ή γυναικών, μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Τα κορίτσια ωστόσο στατιστικά ''γράφουν'' καλύτερα από τα αγόρια. Για να περιοριστούν τα ποσοστά εισαγωγής τους η λύση είναι η ίδια η ισότητα...

Προσοχή στο αγώνισμα της σφαιροβολίας

Ιδιαίτερα όσον αφορά τα κορίτσια – υποψήφιες για τις Σχολές του ΣΤΡΑΤΟΥ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ μπορεί ο δρόμος 1000 μέτρων να είναι το αγώνισμα που «κόβει» τους περισσότερους υποψήφιους....

Φαντάζεσαι να γράψεις 19.500 μόρια και να κοπείς στη σφαίρα; Αδιανόητο!

Η αποτυχία στα αγωνίσματα ακύρωσε σε λίγα λεπτά μια κολοσσιαία προσπάθεια ετών και βαθμολογίες από 19.000 έως 19.890 μόρια.