Αποστολή

Αποστολή του τμήματος, όπως και των υπολοίπων τμημάτων Τ.Ε.Φ.Α.Α. στην χώρα είναι:

· Να καλλιεργεί και να προάγει την επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού με την ακαδημαϊκή και την εφαρμοσμένη έρευνα και διδασκαλία.

· Να παρέχει στους πτυχιούχους του τα απαραίτητα εφόδια που θα εξασφαλίσουν την άρτια κατάρτισή τους για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

· Να συμβάλλει στην πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και ταυτόχρονα να καλλιεργεί και να διαδίδει σε ολόκληρο το λαό την αθλητική ιδέα.

· Να συμβάλλει στη συνειδητοποίηση από τους πολίτες της σημασίας της φυσικής αγωγής ως βασικού παράγοντα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Κώστας Σαββίδης

Κώστας Σαββίδης

Σας ευχαριστώ κύριε Διαμαντή που βοηθήσατε και εμένα και την αδερφή μου να περάσουμε ΑΝΕΤΑ(με κλειστά τα μάτια) τα όρια των αθλητικών δοκιμασιών και τα ψυχομετρικά τεστ. Μέσα από την σκληρή προετοιμασία μαζί σας ένιωσα συγουριά , αυτοπεποίθηση , θυμό , πίστευα πραγματικά πως θα τα καταφέρω και με εμψυχώνατε κάθε φορά που σας έβλεπα. Πιστεύω πως είστε ο καταλληλότερος ,με διαφορά άνθρωπος για αυτή την προετοιμασία των υποψηφίων.Να είστε πάντα καλα εσείς και οι έμπειροι προπονητές σας. Διαμαντής = ΕΓΓΥΗΣΗ .Ξεκάθαρα!

Δείτε όλα τα testimonials