Καλώς ήρθατε

 Εκπαιδευτική ημερίδα Σεπτεμβρίου 2017

Εκατοντάδες γονείς και παιδιά όλων των τάξεων του Λυκείου, από τον νομό Θεσσαλονίκης τους όμορους νομούς αλλά και από Κιλκίς, Πιερία, Σέρρες, Ημαθία ακόμη και από Σάμο, Δράμα, Αθήνα ήρθαν στην Ημερίδα μας και έμαθαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Σχολές της Αστυνομίας, την Πυροσβεστική Ακαδημία, το Λιμενικό και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Οι Ημερίδες μας είναι ο απόλυτος επαγγελματικός προσανατολισμός για τις σχολές με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα.

Αυτό καταδεικνύεται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, την τεράστια γεωγραφική διασπορά τους και φυσικά την μεγάλη τιμή που μας κάνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης θέτοντας υπό την αιγίδα του κάθε χρόνο τις Ημερίδες μας αναγνωρίζοντας έτσι την 35χρονη προσφορά μας στις οικογένειες της πόλης μας και όχι μόνο.

Αθλητικές Δοκιμασίες, Ψυχομετρική Δοκιμασία, Υγειονομικές Εξετάσεις, Επαγγελματικές προοπτικές ανά κλάδο και ειδικότητα, συνθήκες φοίτησης αλλά και πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα έως και την συνταξιοδότηση αναλύθηκαν από το επιστημονικό προσωπικό του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL του πιο ειδικευμένου φορέα στην Ελλάδα.

Σας ευχαριστούμε όλους!

   

 

 

 

 

 

1983-2017:  35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Από το 1983 έως και το 2017 έχουν σημειωθεί 10 Πανελλήνια ρεκόρ στην βαθμολογία αγωνισμάτων υποψηφίων ΤΕΦΑΑ.

Και τα 10 ανήκουν στο DIAMANTIS SPORTS SCHOOL.

Το 2017 όπως και κάθε χρόνο τα παιδιά μας, οι υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ μας έκαναν περήφανους  πετυχαίνοντας τις κορυφαίες επιδόσεις.

Μπράβο παιδιά, καλά αποτελέσματα!

 

 

 

 

 

Συμπληρώνουμε με την καθοδήγηση του κ. Διαμαντή την Αίτηση - Δηλώση 2017 

για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Αστυνομίας, Πυροσβεστικού Σώματος

 

DIAMANTIS SPORTS SCHOOL

TRAIN WITH THE BEST

Πάντα κοντά στα παιδιά μας !

 

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΣΗΣ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Στοχευμένα, με κάθε πληροφορία και βοήθεια η κα Βάσω Ασκητοπούλου, Ψυχολόγος του DIAMANTIS SPORTS SCHOOL και ο κος Γιάννης Διαμαντής

προσομοίωσαν τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

DIAMANTIS SPORTS SCHOOL

TRAIN WITH THE BEST !

 

 

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Μετά από μέριμνα του κ. Διαμαντή η πιο κάτω επιστολή φτάνει εκεί που πρέπει...

 

 

 

---------------------------------------------------------

--

---------------------------------------------------------------------

Ανοιχτή επιστολή του κ Διαμαντή στον υπουργό παιδείας και στα ΜΜΕ για το χρονοδιάγραμμα των αθλητικών δοκιμασιών στα Τ.Ε.Φ.Α.Α., στις Στρατιωτικές Σχολές, τις Σχολές της Αστυνομίας, Πυροσβεστική Ακαδημία, Λιμενικό.

 

    Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

            προς τον Υπουργό Παιδείας κύριο Κώστα Γαβρόγλου

            προς το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

 

 

Καλημέρα σας.

Λέγομαι Διαμαντής Ιωάννης. Είμαι καθηγητής φυσικής αγωγής και διευθυντής του DIAMANTISSPORTSSCHOOL.

Από το 1983, εδώ και τριάντα τέσσερα χρόνια, ξεκίνησα πρώτος στην Ελλάδα την Αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Σχολές της Αστυνομίας, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό κ.τ.λ.

34 χρόνια από το πρωί ως το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα -Δευτέρα έως και Κυριακή- προετοιμάζουμε με τους συνεργάτες μου παιδιά που παλεύουν μέσα από το πιο σκληρό εισαγωγικό σύστημα, για μια θέση στον ήλιο. Μια εισαγωγή σ' ένα ΑΕΙ που θα τους οδηγήσει σε μια ζωή με αξιοπρεπή βιοπορισμό και θέση στην κοινωνία. Μια εισαγωγή που για κάποια από αυτά τα παιδιά (ελπίζω κάμποσα) τους οδηγεί στην πραγμάτωση ενός ονείρου που χρόνια πίστευαν.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι το σκληρότερο σύστημα επιλογής και κατάταξης (ανθρώπων έτσι, μην το ξεχνάμε) στην Ελλάδα με συντριπτική διαφορά.

Είναι όμως το δικαιότερο και το μόνο κατά τη γνώμη μου αξιοκρατικό στη χώρα μας.

Και ως τέτοιο ευτυχώς που υπάρχει.

Όταν ένα παιδί, ένας υποψήφιος τελειώνει με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι κι αυτό τελειωμένο. Αν είναι ένας σοβαρός υποψήφιος, είναι σίγουρα ένα εξουθενωμένο παιδί, άδειο από κάθε ενέργεια σωματική και ψυχική.

Με το νέο Χρονοδιάγραμμα των εξετάσεων σε Γυμνάσια, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που ανακοινώθηκε με το δελτίου τύπου στις 23-02-17, οι υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. καλούνται να αγωνιστούν την αμέσως επόμενη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων!!!!και οι υποψήφιοι για τις Στρατιωτικές Σχολές, τις Σχολές της Αστυνομίας, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό κ.τ.λ. τις αμέσως επόμενες ημέρες!!!!

Αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τα παιδιά αυτά, που τόσο μόχθησαν όλο το χρόνο σε δύο μέτωπα (διάβασμα - προπόνηση), σε τραυματισμό. Ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί, σε επιδόσεις  πολύ κακές σε σχέση με τις δυνατότητες και τα ρεκόρ τους.

Για άλλη μια φορά λοιπόν τιμωρούμε αυτούς που μόχθησαν συστηματικά κι οργανωμένα και επιβραβεύουμε τους αρπακολλατζήδες, τους χύμα, που όχι μόνο δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αλλά και η ποιοτική διαφορά συνεπή-ασυνεπή σχεδόν μηδενίζεται.

Με το προηγούμενο σύστημα οι υποψήφιοι έδιναν πρώτα Πανελλαδικές εξετάσεις και μετά τις απολυτήριες. Έτσι τα παιδιά είχαν μια περίοδο προσαρμογής 13 έως 27 ημερών οι υποψήφιοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. και 30 έως 55 οι υποψήφιοι για τα Σώματα Ασφαλείας.

Και αν αυτές οι ημέρες διαφορά αξίζουν τόση φασαρία, καλό θα είναι οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας να το σκεφτούν ή ακόμη καλύτερα να ζητήσουν τη γνώμη ειδικών.

Τα Αγωνίσματα για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. και για τα Σώματα Ασφαλείας ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινούν τουλάχιστον δεκαπέντε ημέρες μετά το πέρας των Πανελλαδικών και αυτό είναι το minimumτου χρόνου που απαιτείται ώστε ένα άδειο κορμί - μυαλό να μαζέψει δυνάμεις και να εξετασθεί.

Γιατί δεν αγωνίζεται απλά. Παλεύει για τη ζωή και το μέλλον του.

 Κι όταν αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα του 2017 αντιλαμβάνεσθε τη σημαντικότητά του.

 

   Ευελπιστώ σε δικαιότερη και σοφότερη απόφαση.

                             

 

 

 

Εντοπίζοντας την ανάγκη άριστης Αθλητικής Προετοιμασίας για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας, Τ.Ε.Φ.Α.Α., δημιουργήσαμε πρώτοι στην Ελλάδα το 1983, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικής προπαρασκευής, το οποίο στηρίζεται στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους προπονητικής και σε τακτικούς ελέγχους επιδόσεων. Μέσα σε λίγα χρόνια, το πρόγραμμα μας αποτέλεσε πρότυπο και βρήκε μιμητές από Δήμους και άλλους ιδιώτες.

Η επιτυχία του και η αποτελεσματικότητά του είναι αναμφισβήτητες, αφού, από την αρχή της δραστηριότητας μας μέχρι σήμερα, οι υποψήφιοι που προετοιμάσαμε:

  • κατακτούν όλες τις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα στη βαθμολογία των αγωνισμάτων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., 
  • περνούν τα όρια των Στρατιωτικών Σχολών, Σχολών Αστυνομίας, Σωμάτων Ασφαλείας σε ποσοστό 100%.

Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα είναι για μας η επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειας και της μεθοδικής δουλειάς.

Έτσι θα συνεχίσουμε, να στηρίζουμε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τα όνειρα των παιδιών που μας εμπιστεύονται.

Διαμαντής Γιάννης, Αριστούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

 

 

 

 

 

 
Βίντεο

 

   

Photo Gallery

 

                 Προπόνηση - Άλμα σε Ύψος                                            Νίκη - Δικαίωση Κόπων - Σκίσαμε!