Το Μόνο Πλήρες Πρόγραμμα Προετοιμασίας
Print

Οι μόνοι που προετοιμάζουμε και στα ψυχομετρικά τεστ!

Το Μόνο Πλήρες Πρόγραμμα Προετοιμασίας με προπονήσεις καθημερινά και Σάββατο - Κυριακή.

Οι υποψήφιοι των Α.Ε.Ι. έχουν ένα υπερβολικό βεβαρημένο πρόγραμμα υποχρεώσεων (σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα) και το πρόβλημα πίεσης χρόνου, είναι ίσως το σημαντικότερο. Εδώ εμείς δίνουμε τη λύση.

Είμαστε οι μοναδικοί που στο πρόγραμμα προπονήσεων μας, περιλαμβάνουμε και το Σάββατο και την Κυριακή με πολλές προπονήσεις ανά ημέρα.

Έτσι είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε ένα απόλυτα πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά, στηριζόμενοι στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου, με μία ή δύο ακόμα προπονήσεις στην υπόλοιπη εβδομάδα, να λύσουν άνετα το πρόβλημα της προσέλευσης.

Το πρόγραμμα μας δίνει 156 προπονήσεις το μήνα, για να επιλέξει ο κάθε μαθητής μας αυτές που τον βολεύουν. Επιλέγει ελεύθερα από 6 έως 7 προπονήσεις ανά ημέρα, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ και το Σάββατο και την Κυριακή, 7 ημέρες την εβδομάδα όλο το χρόνο.Συμβόλαιο εγγύησης
Print

ΟΙ ΜΟΝΟΙ που προσφέρουμε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ μέσω του οποίου εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε πλήρως την επιτυχία των παιδιών μας στις Αθλητικές Δοκιμασίες, με άμεση επιστροφή όλων των χρημάτων που μας κατέβαλλε η οικογένεια του παιδιού, τώρα μάλιστα στο τριπλάσιο, εάν αυτό αποτύχει στα Αγωνίσματα, ακριβώς γιατί είμαστε σίγουροι για την επιτυχία τους.

Όταν είσαι σίγουρος για την δουλειά σου δεν φοβάσαι να εγγυηθείς γι' αυτήν.Ψυχομετρική δοκιμασία, Tests Προσωπικότητας
Print

ΟΙ ΜΟΝΟΙ που λύνουμε και το τεράστιο πρόβλημα της Ψυχομετρικής Δοκιμασίας μέσω ειδικού διδακτικού προγράμματος σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, από εξειδικευμένους παιδαγωγούς στα Ψυχομετρικά Τεστ.

Συνεπώς η κάθε οικογένεια που μας εμπιστεύεται το παιδί της, λύνει με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ το πρόβλημα των Αθλητικών Δοκιμασιών, αλλά πλέον και της επιτυχίας στις Ψυχομετρικές Εξετάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε όλη την Ελλάδα, εκτός Θεσσαλονίκης, αποστέλλουμε πλέον την ύλη για τις ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ταχυδρομικώς ή και σε ηλεκτρονική μορφή . ...επιστροφή
First Previous  Εμφάνισε 1 από 5 σελίδες   Next Last