Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »
Είπαν για μας
Print

 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γιαννη και τους συνεργάτες του που με την επιμονή τους,
την συστηματική δουλειά, την πειθαρχία και την αυστηρότητα εκεί που έπρεπε με βοήθησαν
να περάσω με επιτυχία όλες τις αθλητικές δοκιμάσεις παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισα
κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας !  

Πάντσιου Αδαμαντία 

 

Η προετοιμασία με την ομάδα ήταν μια ωραία εμπειρία. Πρώτα απ'ολα οι προπονήσεις ήταν πιεστικές με αποτέλεσμα
τα παιδιά να δίνουν το 100% από αυτό που μπορούν να δώσουν σε κάθε προπόνηση.
Χάρη όμως σε αυτές τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά για τα παιδιά.
Χωρίς σκληρή δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις και πολλά και ευτυχώς αύτη δεν έλειπε από την προετοιμασία.

Λαζαρίδης Γιάννης

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιάννη Διαμαντή και όλους τους συνεργάτες του γιατί χωρίς τη βοήθεια τους δεν θα κατάφερνα να πετύχω το όνειρο μου.
Πέρυσι τον Σεπτέμβριο που τους γνώρισα ήμουν υποψήφιος της Γ΄Λυκείου.
Απο φέτος τον Σεπτέμβρη θα είμαι "συνάδελφος" τους ως φοιτητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α.!!
Με την καθοδήγηση όντως των καλύτερων και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε κι εσείς.

Ιωαννίδης Παύλος 

Η εξαιρετική οργάνωση και η σκληρή δουλειά χαρακτηρίζουν τις προπονήσεις του κ. Διαμαντή. Παρά το γεγονός οτι είχα κακή φυσική κατ'ασταση μέσα σε ενάμιση μήνα εντατικών προπονήσεων πέρασα χωρίς κανένα πρόβλημα τα όρια καταφέρνοντας το ακατόρθωτο. Η άριστη και οργανωμένη προετοιμασία του κ. Διαμαντή σε συνδιασμό
με την ατομική θέληση εγγυώνται τη σίγουρη επιτυχία!!!!!

Θάνος Χατζηκωστόπουλος

 

Κ. Γιάννη, η προετοιμασία μαζί σας με βοήθησε να πετύχω το στόχο μου και να περάσω στη σχολή που επιθυμούσα(ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ)καθώς με τις εντατικές προπονήσεις, την τεχνική και το δυνάμωμα κατάφερα να βελτιώσω τις επιδόσεις μου. Τέλος με τα tests κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μπορούσα να καταλάβω σε τι επίπεδο βρίσκομαι 
και με τη βοήθεια των προπονητών να βελτιώνομαι συνεχώς. Σας ευχαριστώ!

Τερζή Ελισάβετ

 

Kύριε Γιάννη ,πλάι σας μάθαμε να σκεφτόμαστε,να είμαστε ομάδα.

Αρχικά ως προσωπικότητα μας εκπλήξατε .Κατόπιν απλά μας γοητεύσατε .
Θέλουμε να σας ευχηθούμε ό,τι καλύτερο στην καριέρα σας και στην προσωπική σας ευτυχία.
Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράστασή σας.Οι κοινοί μας κόποι ανταμείφθηκαν.

Μας είναι αδύνατον να σας ξεχάσουμε .

Τα διδυμάκια, 
Γιώργος και Τάσος Πάσσαρης.

 

θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Γιάννη Διαμαντή για την καθοριστική συνεργασία που είχα μαζί του με αποτέλεσμα τελικά να υλοποιήσω το μεγάλο μου στόχο .
Τάσος Πάσσαρης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Διαμαντή Γιάννη για όλο αυτό το χρόνο που με βοήθησε όχι απλά να καταφέρω να ανταπεξέλθω με επιτυχία σε όλα τα αγωνίσματα αλλά και που μου έμαθε να προσπαθώ, να αγωνίζομαι και να κυνηγάω τους στόχους μου μέχρι το ΤΕΛΟΣ..! Ακόμα, Τον θαυμάζω για την απίστευτη δουλειά του μιας Κ ο τρόπος προετοιμασίας των υποψηφίων του είναι έτη φωτός μακριά από τον τρόπο προετοιμασίας άλλων προπονητών αλλά και για τον χαρακτήρα του από τον οποίον έμαθα και κράτησα πολλά σημαντικά στοιχεία... Θα μου λείψουν όλοι οι προπονητές αλλά και οι στιγμές που ζήσαμε όλο αυτό το χρόνο. Κύριε Γιάννη σας ευχαριστώ για όλα , σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ακολουθήσω και να φτάσω το όνειρο μου , σας ευχαριστώ που μου μάθατε να αγωνίζομαι ,θα σας θυμάμαι για πάντα ..!!

Καραλή Ευαγγελία

Κυριε Διαμαντή σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που με προπονήσατε και για την υπομονή που δείξατε εσείς και οι άλλοι προπονητές.Είστε ένας άριστος προπονητής και μοναδικός στη δουλειά σας.Ηταν μια δημιουργική χρονιά και μου μάθατε να μην τα παρατάω ποτέ και να δίνω το 100% των δυνάμεων μου σε ότι και αν κάνω και με κάνατε να ανακαλύψω τη χαρά και τα πλεονεκτήματα της γυμναστικής ...
Έχετε τρεις εξαιρετικούς και άριστους προπονητές τον κύριο Χρήστο, τον κύριο Χρήστο και τον κύριο Δημήτρη τους οποίους ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνανε για μένα !!!!
Σας ευχαριστώ και πάλι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!!!!!!

Σταμούλη Βιβή

Κ.Γιάννη, πιστέψατε απ' την αρχή σε μένα, αναδεικνύοντας δυνάμεις που δε πίστευα ότι έχω. Δεν επιτρέψατε ποτέ να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο απ' αυτό που αξίζω αλλά ούτε και το φόβο να γίνει μέρος του αγώνα μου. Σας θαυμάζω γιατί είστε πάνω απ όλα ένας άνθρωπος με έντονο επαγγελματισμό και αγάπη για τον αθλητισμό! σας ευχαριστώ για όλες τις φορές που ήσασταν ειλικρινής μαζί μου ενδυναμώνοντας τη θέληση και το πάθος μου για υψηλότερους στόχους.

Χαραλαμπίδου Αναστασία

Κύριε Γιάννη, η προπόνηση μαζί σας με βοήθησε να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση αλλά κυρίως μου έδωσε πολλά μαθήματα ζωής.Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου.


Νασιούδης Θωμάς

 

 

Ως απόφοιτη που ξαναέδωσα πανελλήνιες οφείλω να ομολογήσω οτι έχω κατανοήσει σε σημαντικό βαθμό την έννοια της κούρασης, της καταπίεσης, της πειθαρχίας και του άγχους. Όλα αυτά όμως μπορούν να ξεπεραστούν αν υπάρχει πραγματική θέληση και δύναμη ψυχής. Απαραίτητη προυπόθεση όμως για την επίτευξη του στόχου είναι αναμφίβολα η ύπαρξη κατάλληλης υποδομής. Ευχαριστώ, λοιπόν, από καρδιάς τον κύριο Γιάννη Διαμαντή, ο οποίος πίστεψε απ'την πρώτη στιγμή στις δυνατότητες μου, τις αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και εν τέλει επήλθε η επιτυχία που τόσο πολυ επιθυμούσα!!! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους βοηθούς, που ήταν κάθε στιγμή κοντά μας με υπομονή και επιμονή!! Ειλικρινά κύριε Γιάννη σας είμαι ευγνώμων διότι εσείς με κάνατε περισσότερο δυναμική, αποτελεσματική και πολύ ικανή, μαθαίνοντάς μου πάνω απ'όλα να αγαπώ αυτό που κάνω !! Σας θαυμάζω για τον επαγγελματισμό, το ήθος και την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας!

Γεωργίου Αγγελική

Δεν πίστευα ποτέ ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα φτάσω σήμερα να αγωνίζομαι ισάξια με τους πιο έμπειρους αθλητές ..
και όλα αυτά γιατί υπήρχε υπομονή και θέληση ..
όχι μόνο από έμενα ως υποψήφια αλλά και από τον άνθρωπο που ανέλαβε με σιγουριά να με οδηγήσει στην επιτυχία..
το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι απλά λίγο ..όλες οι προπονήσεις όλες οι στιγμές ήταν μαθήματα ζωής..
γιατί για να φτάσεις το στόχο δεν χρειάζεται απλά να είσαι δυνατός σε σώμα αλλά και σε μυαλό..
έτσι λοιπόν με εσάς προπονητή, δάσκαλο και κυρίως στήριγμα και την ανεξάντλητη θέληση σας για πρόοδο ..
επιτύχαμε αυτό που επιθυμούσαμε...σας ευχαριστώ που ήσασταν εκεί μέχρι το τέλος αυτοί του δύσκολου αγώνα !

Σερέτη Φρόσω

 

Παρόλο που ξεκίνησα αργά την προετοιμασία μου, με το οργανωμένο πρόγραμμα και με την αφοσίωση του κύριου Διαμαντή και των υπόλοιπων προπονητών, κατάφερα να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις των αγωνισμάτων και να τα καταφέρω!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Διαμαντή που πίστεψε σε εμένα και με έκανε να πιστέψω και εγώ στις ικανότητες μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό!

Μούχλια Μαριάνθη

Ξεκίνησα την προπόνηση με τον κύριο Διαμαντή όντας εντελώς μακριά από τον αθλητισμό και πιστεύοντας ότι δεν θα καταφέρω τίποτα...θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια του την πρώτη μέρα που τον συνάντησα που μου είπε ότι όχι μόνο θα τα καταφέρεις αλλα μέσα σε 3 μήνες θα σου αρέσει και η προπόνηση...δεν το πίστευα ποτέ αλλά έτσι έγινε..Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που είχε πολλές ωραίες αλλά και μερικές άσχημες στιγμές οι οποίες όμως τελικά ήταν απαραίτητες για την επιτυχία μας...άλλωστε όταν προπονείσαι με τους καλύτερους προπονητές το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι άλλο από τη νίκη!! Ήταν για μένα ένα δεύτερο σχολείο..πραγματικά θα μου λείψουν τα πάντα...σας ευχαριστώ για όλα!

Κυριάκου Λένα

Με τρία χρόνια συστηματικής προπόνησης κι ευεργετικής συνεργασίας ο κ. Γιάννης ηταν ο πρώτος που πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε εμένα και με βοήθησε με όλα τα όπλα του σωστού παιδαγωγού να πετύχω τον πρώτο και μεγαλύτερο στόχο τη ενήλικης ζωής μου διδάσκοντας με πρώτα από όλα ήθος και την αξία της ανταγωνιστικότητας τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ζωή! Άλλοτε αυστηρός κι άλλοτε πιο ήπια στάθηκε δίπλα μου από την αρχή ως την τελευταία στιγμή σαν δεύτερος πατέρας, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους συναθλητές μου, και με έκανε να πιστέψω σε εμένα καθώς πριν δεν είχα επαφή με τον αθλητισμό .

ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΕΠΙΤΥΧΑΜΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!

Κύριε Γιάννη, ευχαριστώ για όλα!

9η ΣΥΔ - 18.703 Μόρια 

Μιμηγιάννη Πωλίνα - 3ο ΓΕΛ Αμπελοκήπων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς κύριε Διαμαντή, που ως προπονητής μου, βοηθήσατε εμένα και την αδερφή μου να περάσουμε στη σχολή της πρώτης μας επιλογής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που ζήσαμε στο Καυταντζόγλειο, γιατί πέρασα ωραία. Σας αγαπώ πολύ!

ΣΜΥ ΟΠΛΑ - 15.900 Μόρια

Φοροτζίδου Ευτυχία - 2ο ΓΕΛ Συκεών

Για εμένα η Γ' Λυκείου ήταν μια χρονιά γεμάτη! Γεμάτη θυσίες, κόπους, προπονήσεις και πολλές χαρές. Έμαθα πολλά πράγματα τα οποία δεν μαθαίνονται στο σχολείο. Έμαθα να θέτω στόχους και να τους κατακτώ, ποτέ να μην το βάζω κάτω και να ξεπερνάω συνεχώς τον εαυτό μου. Βρήκα τελικά αυτό που με γεμίζει.

Σας ευχαριστώ!

Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΣΕΡΡΩΝ

Παντέλα Παναγιώτα - Καλαμαρί

Ο Αθλητισμός θέλει συνέπεια και οργάνωση. Ο κύριος Διαμαντής πρώτα μας δίδαξε αυτά και στη συνέχεια μας βοήθησε όχι απλά να περάσουμε τα όρια, αλλά να ξεχωρίσουμε. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Καθηγητή των ΤΕΦΑΑ κ. Διαμαντή Γιάννη, για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου, στο κομμάτι των αθλητικών δοκιμασιών , απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία μου στην 3η θέση της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Α.Ν ).

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

3η ΣΑΝ - 18.600 Μόρια

Πατρώνη Γεωργία - 1ο ΓΕΛ Χορτιάτη

Ξεκίνησα την προετοιμασία αμέσως μετά τις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΈΣ. Οι πιθανότητες να περάσω τα όρια ήταν ελάχιστες καθώς η μυϊκή μάζα μου δεν ήταν κατάλληλη! Μέσα σε έναν μήνα όμως κατάφερα να περάσω τα όρια δίχως δυσκολία. Με τις καθημερινές προπονήσεις και το καθημερινό δυνάμωμα πέτυχα τον στόχο μου χωρίς τραυματισμούς και καταπονήσεις.

Σας Ευχαριστώ!

Πέρασε με άνεση τα όρια του Στρατού

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - 16.429 Μόρια

Αδαμαντία Πάντσιου - 31ο ΓΕΛ  Θεσ/νίκης

Ο κύριος Διαμαντής, εκτός από την αθλητική κατάρτιση που μου πρόσφερε αλλά και την εκπαίδευση στην τεχνική του κάθε αγωνίσματος, κατάφερε μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, να ανεβάζει συνεχώς το ηθικό μου, με αποτέλεσμα να μην χάνω ποτέ την αυτοπεποίθηση μου και οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ που με βοήθησε να περάσω στα ΤΕΦΑΑ, γιατί δεν σταμάτησε ποτέ να με στηρίζει και να είναι δίπλα μου...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Τ.Ε.Φ.Α.Α ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Γιαλαμάς Γιάννης - 7ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης

Την πρώτη μέρα κουράζεσαι, την δεύτερη συνηθίζεις και την παραμονή των εξετάσεων το έχω λες! είσαι σίγουρος! και έτσι είναι! με διαφορά η πιο ισχυρή και πιο οργανωμένη προετοιμασία για την επιτυχία!!!

7ος ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ - 15.298 Μόρια

Βερεσετζίδης Αλέξιος - 2ο ΓΕΛ Θέρμης

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου τον κύριο Γιάννη που όλον αυτόν τον καιρό με προετοίμασε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Του εύχομαι κάθε επιτυχία!!!!

Πέρασε με άνεση τα όρια της Αστυνομίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - 13.724 Μόρια

Τριγώνα Χρυσοπουλίδου - 30ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης

Μετά από μία χρονιά γεμάτη τρέξιμο, προσπάθεια, κούραση, ένταση, αγωνία, άγχος.. ένα ευχαριστώ μόνο δεν αρκεί και είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω στον άνθρωπο που χάρη σ' αυτόν η κατάκτηση των ορίων των αθλημάτων έγινε μέρα με την μέρα κάτι δεδομένο και μου εξασφάλισε τελικά το εισιτήριο για σχολές στρατού και αστυνομίας!

Ευχαριστώ πολύ κύριε Γιάννη!

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ - 17.044 Μόρια

 

Γεωργία Τζαγγάνα - ΓΕΛ Ασσύρου

Ο κύριος Διαμαντής με ανακάλυψε τυχαία στο Καυτατζόγλειο στάδιο 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία των εξετάσεων, ενώ είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με το αγώνισμα της σφαιροβολίας. Με τη βοήθεια του κατόρθωσα να περάσω το αγώνισμα με την πρώτη προσπάθεια.

Τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την προσπάθεια που έκανε μαζί μου!

Ευχαριστώ!

Πέρασε με άνεση τα όρια του Στρατού

ΝΟΜΙΚΗ - 18.628 Μόρια

Λαμπρινή Σταμάτη - 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας

Με σκληρή δουλειά και επιμονή, μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Αυτά τα δύο, σε συνδυασμό με τις άριστες γνώσεις του προπονητή μου, είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Τον ευχαριστώ πολύ!

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ - 16.410 Μόρια

Φλώρος Κώστας - 28ο ΓΕΛ  Θεσ/νίκης

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Διαμαντή. Χάρη σε εσάς κατάφερα να περάσω με ευκολία τα όρια όλων των αγωνισμάτων, ενώ πέρυσι είχα αποτύχει στο αγώνισμα της σφαιροβολίας!! Η πειθαρχία, η αποφασιστικότητα και η θέληση είναι αρετές που σας χαρακτηρίζουν και κάνουν τη δουλειά σας πολύ αποτελεσματική. Η καθοδήγηση και οι συμβουλές σας θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη ψυχή μου.

Πραγματικά σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πετύχω το στόχο μου.

1η ΣΥΔ (10%) και η μοναδική επιτυχούσα για το 2014 με το 10% - 17.830 Μόρια

Λαγούδα Ελευθερία - ΓΕΛ Νιγρήτας

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Διαμαντή γιατί χάρη στη βοήθειά του κατάφερα να είμαι κατάλληλα προετοιμασμένη για τις αθλητικές δοκιμασίες, αλλά πολύ περισσότερο για τη στήριξή του, που με έκανε να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου!

Γούλα Σταματία - 1ο ΓΕΛ Κατερίνης

7η ΣΥΔ - 18.764 Μόρια

Πέρσι ήμουν υποψήφια για τις στρατιωτικές σχολές. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ διάβασμα και εξαιρετική πίεση. Παράλληλα, έκανα για κάποιους μήνες προπόνηση με έναν προπονητή της περιοχής μου. Τελικά το διάβασμα μου δικαιώθηκε αλλά δυστυχώς κόπηκα στο άθλημα της σφαίρας λόγω ανεπαρκούς προετοιμασίας. Φέτος αποφάσισα να ξαναδώσω για τις στρατιωτικές σχολές με το 10% κάνοντας προπόνηση με τον κύριο Διαμαντή. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες κατάφερα να ρίξω σφαίρα, πράγμα που για εμένα ήταν ακατόρθωτο δεδομένου της φυσικής μου κατάστασης! Χάρη στον κύριο Διαμαντή πέρασα με ευκολία όλες τις αθλητικές δοκιμασίες και κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου! Ήταν πραγματικά μια απίστευτη χρονιά που δε θα την ξεχάσω ποτέ και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου για αυτό. Ωστόσο, δε θα τον ξεχάσω ποτέ και για το ότι μου δίδαξε να ζω με πάθος , δύναμη και αγωνιστικότητα.

Σας ευχαριστώ κύριε Γιάννη! Θα είστε πάντοτε το πρότυπο μου!

6η ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΛΑ - 17.937 Μόρια

 

Μέγα Γεωργία - ΓΕΛ Αριδαίας

Αυτό που μου έμεινε περισσότερο από την προετοιμασία είναι η επμονή του κ.Γιάννη να αγγίξουμε την τελειότητα και να μην παρατάμε τίποτα. Με αυτά τα εφόδια η επιτυχία ήταν βέβαιη.

Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Πέρασε με άνεση τα όρια του Στρατού.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ - 15.821 Μόρια

Γιώργος Παράσχος - ΓΕΛ Πεύκων

 

Η σφαίρα που πέρυσι μου στέρησε μια θέση στις Σχολές Αστυνομίας έγινε φέτος απ'τα πιο δυνατά μου αγωνίσματα! Η διαδικασία των αθλημάτων έμοιαζε εύκολη γιατί μαζί σας αποκτήσαμε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Κύριε Γιάννη, σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Πέρασε με άνεση τα όρια της Αστυνομίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - 15.599 Μόρια

Μαρία Σαββίδου - ΓΕΛ ΣΣ Μουριών

 

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές, την δεύτερη φορά ,στηριζόταν στην ατομική μου προσπάθεια και δεν ήταν σίγουρη. Η επιτυχία όμως στα αθλήματα ήταν σίγουρη και βασίζεται στην υπομονή και επιμονή κυρίως του κ .Διαμαντή ο οποίος με τις εμπλουτισμένες προπονήσεις και με τις συμβουλές του όχι μόνο με έκανε να περάσω τα αθλήματα με ιδιαίτερη ευκολία αλλά με βοήθησε να σκέφτομαι πιο γρήγορα και πιο πρακτικά! Σας ευχαριστώ πολύ κ .Γιάννη για τα δυο αυτά χρόνια!

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΟΠΛΑ18.346 Μόρια

Χατζηστεφανίδου Ελένη - 23ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης

Από την πρώτη στιγμή που συνεργάστηκα με τον κ. Διαμαντή, κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που θα με βοηθούσε να γίνω αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας. Οτιδήποτε πετύχουμε στη ζωή μας, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και εγώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσω να του πω ένα μεγάλο...
Ευχαριστώ!!!

20η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - 18.449 Μόρια

Μπαλάφα Παρασκευή - 1ο ΓΕΛ Φιλιππιάδας

Πριν αρχίσω τις προπονήσεις δεν μπορούσα ούτε να σηκώσω τη Σφαίρα. Ωστόσο με την καθοδήγηση του προπονητή μου κατόρθωσα να ξεπεράσω τον εαυτό μου! Τον ευχαριστώ πολύ!

ΓΙΑΜΟΥΣΤΑΡΗ ΚΟΡΙΝΑ - 1ο ΓΕΛ Θέρμης

ΠΡΩΤΗ  ( 1η ) ΣΣΑΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ 18.987 Μόρια

Έπειτα από μια κουραστική χρονιά, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν με τον κύριο Διαμαντή να φέρει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης γι αυτό. Έτσι αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μου πρόσφερε!

ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

ΠΡΩΤΟΣ ( 1ος ) ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  - 51 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, χάρη στην επιμονή του κυρίου Διαμαντή με τις πολλές και επίπονες προπονήσεις, κατάφερα να περάσω άνετα τα όρια. Τον ευχαριστώ πολύ!

ΒΑΛΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - 7ο ΓΕΛ Καλαμαριάς

ΣΜΥ ΟΠΛΑ 15.864 Μόρια

Κύριε Γιάννη σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το οργανωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας που παρέχετε! Το διάστημα που πέρασα κοντά σας όχι μόνο διδάχτηκα την κατάλληλη τεχνική σε κάθε αγώνισμα, αλλά επίσης και κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει σωστή δουλειά, αποφασιστικότητα και δυναμισμός. Σκληρές και εξαντλητικές οι προπονήσεις οδήγησαν στην αναμενόμενη επιτυχία. Σας ευχαριστώ πολύ!

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ - ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Πέρασε με άνεση τα όρια όλων των Στρατιωτικών Σχολών.

ΙΑΤΡΙΚΗ Θεσσαλονίκης  18.693 Μόρια

Ο Αθλητισμός θέλει συνέπεια και οργάνωση. Ο κύριος Διαμαντής πρώτα μας δίδαξε αυτά και στη συνέχεια μας βοήθησε όχι απλά να περάσουμε τα όρια, αλλά να ξεχωρίσουμε. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΠΑΤΡΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Πέρασε με άνεση τα όρια όλων των Στρατιωτικών Σχολών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Θεσσαλονίκης  16.220 Μόρια

Είναι πραγματικότητα πως οι καθημερινές προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρού, σε συνδυασμό με τις συμβουλές του κυρίου Διαμαντή, το συνεχές δυνάμωμα και το τρέξιμο, οδηγούν στην τελειοποίηση των μαθητών ως προς την αθλητική επίδοση, γεγονός που γίνεται εμφανές στο ταρτάν την ημέρα των εξετάσεων!

ΤΣΙΩΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

Πέρασε με άνεση τα όρια όλων των Στρατιωτικών Σχολών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ Θεσσαλονίκης  16.200 Μόρια

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας και τα όνειρα ο στόχος για την ολοκλήρωση...Η δουλειά με τον κύριο Διαμαντή μου έδωσε ώθηση να συνεχίσω και να κάνω τα "θέλω" μου πραγματικότητα.. "Αυστηρός αλλά αετός" θα τον χαρακτήριζα και ευχαριστώ που με βοήθησε με τον συνεργάτη του σε αυτήν μου την προσπάθεια.. Η σκληρή δουλειά απέδωσε!

 ΤΣΙΑΚΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ - 5ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Τη  φετινή χρονιά θα τη χαρακτήριζα ως τη δυσκολότερη της ζωής μου, αλλά με τη συντονισμένη και μεθοδική δουλειά του προπονητή μου, το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει! Κύριε Διαμαντή σας ευχαριστώ θερμά!

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς         Πέρασε με άνεση τα όρια όλων των Στρατιωτικών Σχολών    ΟΚΟΝΟΜΙΚΟ Θεσσαλονίκης - 17.002 Μόρια

Οι απαιτήσεις μεγάλες, ο χρόνος λίγος και πολύτιμος. Με την επιμονή και την υπομονή του πιο άξιου καθοδηγητή, αλλά και με τη δική μας συνεχή προσπάθεια, η επιτυχία ήταν αναμενόμενη!

Ήταν ένα μεγάλο σχολείο με δάσκαλο τον κ.Διαμαντή!

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΘΗ  - 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς                Πέρασε με άνεση τα όρια όλων των Στρατιωτικών Σχολών       ΓΕΩΛΟΓΙΑ

Σας ευχαριστώ για την επιτυχία μου στην Σχολή Ευελπίδων!

Στεφαδούρος Στράτος 

1ο ΓΕΛ Ευόσμου

Σχολή ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Με τη συντονισμένη και μεθοδική προετοιμασία του προπονητή μου κ. Διαμαντή, αλλά και με τη δική μου επιμονή, κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη προσφορά σας στην επιτυχία μου!      

Τζαβέλα Ανθή 

19.390 μόρια - ΓΕΛ Νεάπολης Κοζάνης

ΣΣΑΣ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Η Φετινή χρονιά ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου. Ευτυχώς όμως, με τη σκληρή, μεθοδική και αδιάκοπη δουλειά υπό την καθοδήγηση του κ. Διαμαντή, κατέληξε να είναι η πιο χρήσιμη ταυτόχρονα. Πραγματικά ευχαριστώ τον κ. Διαμαντή για την συμβολή του στην κατάκτηση μιας θέσης στο Σ.Σ.Α.Σ. Ιατρικό.

Παπαγγέλου Άγγελος 

19.423 μόρια - 5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς   

ΣΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ - 15ος στην κατάταξη

Στις Πανελλαδικές Εξετάσεις πολλά μπορούν να συμβούν και η επιτυχία είναι αβέβαιη μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αντίθετα η επιτυχία μου στις αθλητικές Δοκιμασίες ήταν σίγουρη από τη στιγμή που άρχισε η συνεργασία μου με τον κ. Διαμαντή ο οποίος με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Πλέον ανήκω και εγώ στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κ. Διαμαντή σας ευχαριστώ!

Καρακέβας Νίκος 

17.725 μόρια - 4o  ΓΕΛ Θεσσαλονίκης

Σχολή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Ο φετινός αγώνας μου ήταν δύσκολος καθώς διάβασμα και προπονήσεις έπρεπε να συνδυαστούν, ενώ τα όρια των αγωνισμάτων έμοιαζαν άπιαστα. Παρ όλα αυτά οι σκληρές προπονήσεις και οι συμβουλές του προπονητή μου κ. Διαμαντή με έκαναν πιο δυνατή και γι αυτό θα ήθελα να του εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Τάρα Βασιλική

19.376 μόρια - 30o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης 

ΣΣΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ

Σωστός προγραμματισμός, αδιαμφισβήτητη εμπειρία, άψογη δουλειά, τέλεια αποτελέσματα. Αυτά μπορούν να χαρακτηρίσουν το έργο που συντελείται από πλευράς κ. Διαμαντή. Εγώ εργάστηκα βάσει αυτών και η επιτυχία μου ήταν αναμενόμενη. Ευχαριστώ πολύ τον       κ. Διαμαντή για την βοήθειά του ώστε να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και όπως μας ευχήθηκε και αυτός του εύχομαι κάθε επιτυχία!

Ανδρόνης Xάρης 

14.504 μόρια - 1o  ΓΕΛ Αγ. Αθανασίου

ΣΜΥ ΟΠΛΑ

Η σκληρή δουλειά, η υπομονή και επιμονή του κ. Διαμαντή και η δική μου, μου έδωσαν τη σιγουριά ότι θα τα καταφέρω. Τον ευχαριστώ πολύ!

Γκίκα Χαρά 

16.133 Μόρια - 2o ΓΕΛ Νεάπολης

ΣΜΥ ΟΠΛΑ

Όταν τα όνειρα, τις αγωνίες, την ελπίδα και τα θέλω σου τα εμπιστεύεσαι στα << κατάλληλα χέρια >> και την πολύχρονη εμπειρία του   κ. Διαμαντή, η επιτυχία είναι σίγουρη.Κύριε Διαμαντή σας ευχαριστώ που ήσασταν όσο αυστηρός επιβάλλεται, για να με βοηθήσετε να πετύχω το στόχο μου και να καταφέρουμε εγώ όπως και ο αδελφός μου πριν από 2 χρόνια να καταφέρουμε το 2 στα 2 στην οικογένεια!

Γκουζούλης Λάζαρος 

17.662 μόρια - 5o ΓΕΛ Θεσσαλονίκης 

Σχολή ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Η σίγουρη επιτυχία στην προετοιμασία για τα αθλήματα των Στρατιωτικών – Αστυνομικών σχολών απαιτεί μια σκληρή και δυνατή προπόνηση.Την προσωπική μου επιτυχία την οφείλω στον κ. Διαμαντή.. Σας ευχαριστώ για αυτό!

Βαλσαμίδου Χριστίνα 

18.565 μόρια - ΓΕΛ Τριανδρίας                                                 

Πέρασε τα όρια Όπλων & Σωμάτων Στρατού