Ψυχομετρική Δοκιμασία - Test προσωπικότητας
Print

Ψυχολογικά τεστ στρατιωτικών σχολών και σχολών αστυνομίας

Η Ψυχομετρική Δοκιμασία, γίνεται από την προβλεπόμενη Επιτροπή αρμοδίων Αξιωματικών. Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε γραπτή δοκιμασία (TESTS Προσωπικότητας) και προφορική, για τη διαπίστωση της καταλληλότητάς τους για σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις ή τις Σχολές της Αστυνομίας.

Η Ψυχομετρική Δοκιμασία, πριν από το 2002, ήταν μια εξέταση ουσίας, απορρίπτονταν όσοι πραγματικά είχαν πρόβλημα, και ρουτίνας για τη συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από το 2006 και μετά, κάθε χρόνο και σε μεγαλύτερο βαθμό, έντονα αυξητικό, «κόβουν» οι Ψυχομετρικές Δοκιμασίες όλο και περισσότερους υποψηφίους. Και προσοχή, όχι απαραίτητα αυτούς μόνο που έχουν κάποιο πρόβλημα, αλλά με ερωτήσεις παγίδες πλέον, τα Σώματα Ασφαλείας έχουν βρει ακόμη έναν τρόπο να «κόβουν» αρκετούς από τους ήδη πάρα πολλούς υποψηφίους για τις σχολές αυτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Μόνο το 2012 απέτυχαν στα Ψυχομετρικά tests 231 υποψήφιοι.

Δεδομένου δε ότι οι Ψυχομετρικές Δοκιμασίες είναι χρονικά οι πρώτες στη σειρά δοκιμασίες, πριν τις Υγειονομικές και τις Αθλητικές, η προσπάθεια για την εισαγωγή του υποψηφίου, σταματά πριν καλά – καλά αρχίσει.

Μια τεράστια προσπάθεια χρόνων και φυσικά η πιο δύσκολη σχολική χρονιά, η πιο καθοριστική, γεμάτη μόχθο, διάβασμα, θυσίες του παιδιού αλλά και των γονιών, σε ψυχικό αλλά και οικονομικό επίπεδο, δεδομένου ότι η προετοιμασία με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα μαθήματα είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο κόστος για την κάθε οικογένεια χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία για τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες είναι πολύ πιθανό να τιναχθεί στον αέρα.

Στο μεγάλο αυτό πρόβλημα ουσιαστικά δεν υπήρχε ως τώρα λύση. Ο κάθε υποψήφιος χωρίς οργανωμένη βοήθεια (σχεδόν κανένα φροντιστήριο δεν ασχολείται με τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες) προσπαθούσε από μόνος του να βρει κάποια λύση μέσω κάποιων βιβλίων πράγμα εξαιρετικά δύσκολο.

Εμείς είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που ασχολούμαστε αποκλειστικά από το 1983 με την Αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων για τις Σχολές του Στρατού και της Αστυνομίας.

Το πρόγραμμά μας είναι η μόνη Αξιόπιστη λύση και η απόδειξη γι΄αυτό είναι το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ μέσω του οποίου εξασφαλίζουμε και εγγυόμαστε πλήρως την επιτυχία των παιδιών μας στις Αθλητικές Δοκιμασίες με άμεση επιστροφή όλων των χρημάτων που μας κατέβαλλε η οικογένεια του παιδιού, τώρα μάλιστα στο τριπλάσιο,  εάν αυτό αποτύχει στα Αγωνίσματα.

Τώρα λύνουμε και το τεράστιο πρόβλημα της Ψυχομετρικής Δοκιμασίας μέσω ειδικού διδακτικού προγράμματος σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, από εξειδικευμένους στα Ψυχομετρικά Τεστ παιδαγωγούς.

Συνεπώς η κάθε οικογένεια που μας εμπιστεύεται το παιδί της, λύνει με ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ το πρόβλημα των Αθλητικών Δοκιμασιών, αλλά πλέον και της επιτυχίας στις Ψυχομετρικές Εξετάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε όλη την Ελλάδα, εκτός Θεσσαλονίκης, αποστέλλουμε πλέον την ύλη για τις ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ταχυδρομικώς ή και σε ηλεκτρονική μορφή . ...επιστροφή