Διαδρομή: Αρχική Σελίδα »
Συμβόλαιο εγγύησης
Print

Λαϊνάκης Χριστόφορος, Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης, 31ο Ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης

Eίμαστε οι μόνοι που παρέχουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το 80% των υποψηφίων κοριτσιών στις Σχολές του Στρατού και της Αστυνομίας και αρκετά αγόρια αποτυγχάνουν στα αγωνίσματα και απορρίπτονται αυτομάτως. Γίνεται λοιπόν εύκολα κατανοητό, το πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα αγωνίσματα, στην εισαγωγή για τις σχολές αυτές.

Δεδομένου δε ότι είναι ιδιαίτερα υψηλόβαθμες σχολές, πράγμα που σημαίνει εξαιρετικά μεγάλο κόπο – μόχθο για τα παιδιά, αλλά και οικονομικό βάρος για τους γονείς με τα φροντιστήρια, η επιλογή ενός σοβαρού – αποτελεσματικού Αθλητικού προγράμματος προετοιμασίας, είναι καθοριστικής σημασίας.

Εμείς, όντας πρώτοι στην Ελλάδα από το 1983 στην Αθλητική προετοιμασία υποψηφίων για τις Σχολές του Στρατού, της Αστυνομίας και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., με το απόλυτο 100% επιτυχίας των υποψηφίων μας στα Αγωνίσματα και την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στη βαθμολογία αγωνισμάτων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., έχοντας κατακτήσει όλα τα Πανελλήνια Ρεκόρ βαθμολογίας (Τσιντζικλόγλου Θεόδωρος 55 μονάδες 1991-92, Βαρσάμης Γιάννης 56 μονάδες 1999-2000, Καραμπουρνιώτη Αναστασία 58 μονάδες 2000-01, Τολούδης Βασίλης 59 μονάδες 2004-05) εγγυώμαστε πλέον γραπτώς και με συμβόλαιο την επιτυχία σας.

Σας υπογράφουμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό – συμβόλαιο, με το οποίο σας εγγυώμαστε την επιστροφή όλων των χρημάτων που μας καταβάλλετε, τώρα μάλιστα στο τριπλάσιο, για την ετήσια προετοιμασία του παιδιού σας, αν την ημέρα που θα εξετασθεί στα Αγωνίσματα κοπεί στα όρια.

Είμαστε οι μόνοι που παρέχουμε αυτή την απόλυτη διασφάλιση, ακριβώς επειδή είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την επιτυχία του.

Όταν είσαι σίγουρος για την δουλειά σου δεν φοβάσαι να εγγυηθείς γι'αυτήν .


...επιστροφή